Jucător în probe la Dinamo


Dinamo îl va testa în zilele următoare pe Alin Buleică (30 de ani), mijlocașul dreapta care a evoluat ultima oară pentru Viitorul Târgu Jiu, anunță GSP.

Șefii lui Dinamo au anunțat că roș-albii vor transfera maximum 5 fotbaliști la începutul lui 2022, fiind căutați în mod special jucători români sau străini care știu ce înseamnă Liga 1 și clubul din Ștefan cel Mare.

Penultimii în Liga 1, „câinii” continuă să caute soluții pentru a-și întări lotul. După ce au bătut palma cu Răzvan Patriche și Marius Tomozei, Stoican&co. îl vor testa în perioada următoare pe Alin Buleică, un fotbalist pe placul tehnicianului, cu care a a mai colaborat și la Viitorul Târgu Jiu.

Acesta se va alătura lotului dinamovist și ar putea fi folosit în meciurile amicale cu CS Mioveni (12 ianuarie) și Farul (15 ianuarie).

De-a lungul carierei, Buleică a evoluat pentru FC Universitatea Craiova, Gaz Metan CFR Craiova, Kavala, Petrolul, CS Turnu Sevrin, Pandurii, U Cluj, Concordia Chiajna, UTA, SCM Pitești, Turris Turnu Măgurele și Viitorul Târgiu Jiu.

În decembrie 2013, Marius Buleică valora 1 milion de euro, potrivit site-ului Transfermarkt. Cum cariera acestuia a intrat pe o pantă descendentă de atunci, el mai valorează în prezent doar 100.000 de euro.

Până ca Universitatea Craiova să fie dezafiliată, Alin Buleică era considerat de olteni una dintre marile lor speranțe. Acesta debuta pentru Știința în aprilie 2010, la un meci cu Astra Ploiești.

Citește și:

OFICIAL Dinamo a efectuat al doilea transfer din 2022: un fundaș de bandă

-->
Previous Dinamo realizează al doilea transfer al iernii
Next Prima reacție a noului transfer de la Dinamo

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *