Juan Melero Marin rupe tăcerea: ”Ar trebui denunțați”


Juan Melero Marin, omul care l-a găsit pe Pablo Cortacero ca să preia acțiunile de la Negoiță, dar și cel care l-a adus pe Cosmin Contra la Dinamo și a garantat pentru seriozitatea ibericilor, a rupt tăcerea prin intermediul lui Florin Nedelcu, cel care a tradus conferința de presă de prezentare a conducerii lui Dinamo în perioada Cortacero.

”Sunt foarte supărat și dezamăgit în legătură cu aceste ticăloșii care se spun în România, cei care au făcut aceste afirmații ar trebui denunțați la Tribunal. La sfârșitul lunii august m-am dezis de Cortacero deoarece nu am văzut seriozitatea necesară și, niciodată, nu am fost plătit și nu am avut nicio relație cu Dinamo sau cu vreun conducător de la Dinamo. Am văzut lipsa de seriozitate și rigoare în această organizare și vin chiar cu exemplul tău (n.red Florin Nedelcu) din acest motiv nu am insistat pentru a fi angajat la club.

„Unica mea implicare la Dinamo a fost pentru o cerere profesională de vânzare a acțiunilor deținute de societatea Lotus Perfect Product, pe care mi-a făcut-o domnul George Drăghia pe data de 16 martie. La sfârșitul lunii august am decis să abandonez colaborarea mea profesională cu domnul Fernandez Cortacero. Înainte de a colabora cu dânsul, am avut mai multe întâlniri și am colaborat la nivel internațional cu posibili investitori pentru a găsi pe cineva interesat de această investiție”, i-ar fi spus Juan Melero Marin lui Florin Nedelcu, fost ofițer de legătură UEFA, potrivit Playsport.

Citește și:

Protest, refuză antrenamentele! ”Asta mi-au transmis”

Previous Rolul lui Jerry Gane și al lui Bonetti. EL e antrenorul ”câinilor” EXCLUSIV
Next Jucătorul care poate să o duce pe Dinamo aproape de faliment. Mână în mână cu Rufo și Cortacero

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *