Juan Camara, ultimatum pentru Dinamo


Dinamo riscă să joace cu juniorii meciurile care au mai rămas de jucat în Liga 1. Majoritatea fotbaliștilor și-au depus memorii și au oferte de la alte formații din Liga 1 care vor să-i aducă gratis. Juan Camara este unul dintre ei.

19 fotbaliști s-au prezentat dimineață în cantonamentul de la Săftica sub comanda lui Jerry Gane, dar nu și Juan Camara (26 de ani), unul dintre cei mai constanți jucători ai formației din Șoseaua Ștefan cel Mare.

„Dacă mâine nu văd banii în cont, plec”, s-a destănuit azi acesta unor apropiați. Fotbalistul tot așteaptă un semn de bună credință de la Dinamo, dar mesajul e foarte clar. Mijlocașul are mai multe oferte din Liga 1, nu doar de la Universtatea Craiova, scrie Prosport.ro.

Format la Academia celor de la Villarreal, Camara a fost transferat la echipa secundă a Barcelonei, pentru care a marcat 12 goluri şi a dat 8 pase de gol în 61 de meciuri. După alte experienţe în ţara natală, la Reus Deportiu şi Girona, extrema de picior stâng a ajuns în Polonia, unde a evoluat la două echipe, Miedz Legnica şi Jagiellonia Bialystok, unde a avut o medie de un gol şi o pasă de gol la zece meciuri.

Juan Camara a strâns o jumătate de oră în două meciuri oficiale pentru prima echipă a Barcelonei, în sezonul 2015 – 2016, cu Bayer Leverkusen în Champions League, 1-1, și împotriva Valenciei în Cupa Spaniei.

Citește și:

Părintele Vasile Ioana: ”Dacă nu-l ai pe Dumnezeu în tine, viața e iad! Eu m-am împărtășit după voi și n-am avut nimic”

Previous Anunțul înspăimântător al lui Puljic în ziua reunirii: ”Toți”
Next Reacția lui Șerdean după ce a încercat să-l vândă pe Bani: "Nu e normal?"

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *