--> -->

Jos pălăria pentru Jerry Gane: ”Eu cred doar în suporteri, în ceea ce fac” Anunț despre Fabbrini


-->

Jerry Gane a vorbit după meciul cu Hermannstadt, câștigat de Dinamo cu 2-0 după o prestație extrem de bună a ”câinilor”, peste așteptări. Dacă dimineață scriam că ar fi o minune ca echipa din Ștefan cel Mare să câștige, ei bine, nu este, ci este rezultatul unei munci a antrenorului, a staff-ului și a jucătorilor de mare caracter care au rămas la Dinamo deși puteau din punct de vedere legal să părăsească echipa!

”Îi felicit pe jucători, au arătat mare caracter. Fiecare dintre ei încearcă să găsească o soluție cât mai bună. Cei din DDB au încercat să rezolve aceste situații ca echipa să nu se destrame, suntem aici și luptăm până la final, ei sunt singurii care sunt alături de noi.

Eu nu mai cred în spanioli, de atâta timp ne tot amăgesc, m-am săturat să vorbesc despre ei, eu cred în suporteri, în tot ceea ce fac, știm că nu suntem singuri, ne încurajează, cred în echipă, în jucători, eu cred că în acest moment arătăm bine și nu cedăm.

Nu este adevărat că Fabbrini pleacă la CFR Cluj, nu știu, dar în fiecare zi pot apărea decizii pe care eu nu le pot controla. Dar deocamdată suntem aici și o să luptăm în continuare”, a declarat Jerry Gane.

Citește și:

I-au Nemecit! Dinamo a bătut-o pe Hermannstadt și e aproape de play-off

-->
Previous Paul Antton: ”Am avut discuții cu fanii” Mesaj pentru Cortacero
Next Adam Nemec: ”Există o posibilitate foarte mare”

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.