Jonathan Rodriguez va semna cu Sepsi


-->
Jonathan Rodriguez, una dintre vedetele celor de la Dinamo, şi-a găsit echipă de play-off. Din informaţiile FANATIK, mijlocaşul urmează să semneze cu Sepsi, acolo unde va avea un salariu de 7000 de euro lunar.

Din informaţiile FANATIK, Jonathan Rodriguez a reziliat contractul cu CFR Cluj şi este foarte aproape să semneze cu Sepsi Sf. Gheorghe. Ar fi al doilea jucător care o părăseşte pe Dinamo pentru covăsneni, primul fiind Cosmin Matei.

Finanţatorul celor de la Sepsi, Laszlo Dioszegy, a confirmat pentru FANATIK faptul că discuţiile cu fotbalistul sunt avansate: “Sunt negocieri şi suntem foarte aproape să îl convingem pe Jonathan Rodriguez”, a fost reacţia lui Dioszegy.

Jonathan Rodriguez şi-a încheiat conturile cu CFR Cluj la un an după ce a semnat cu ardelenii. A fost dorit de Marius Şumudică la echipa campioană, însă odată cu venirea lui Dan Petrescu la echipă, a fost tras pe linie moartă.

Mijlocaşul a fost împrumutat în iarnă la Dinamo, unde a devenit om de bază. A evoluat 15 meciuri pentru “câini” în a doua parte a sezonului, lipsind doar în meciul cu UTA Arad şi CFR Cluj, echipă de care aparţinea.

Pentru Dinamo era imposibil să îl păstreze pe Jonathan Rodriguez şi în liga secundă, în condiţiile în care salariul mijlocaşului era unul de play-off în Liga 1. După retrogradare, “câinii” sunt nevoiţi să reducă mult plafonul salarial.

Citește și:

George Simion și condițiile la nunta sa: ”Aștept”

Previous Ce fost dinamovist și-a anunțat revenirea
Next Alexandru Răuță se desparte și el de Dinamo

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *