Jerry Gane l-a supărat pe Cosmin Contra dintr-un motiv incredibil


Cosmin Contra a fost din nou în centrul atenției după ce de Revelion a apărut costumat în Grinch în emisiunea lui Dan Negru. Ceea ce nu se știe este că fostul selecționer ar fi supărat pe Jerry Gane pentru că nu a plecat de la Dinamo, ba mai mult, va conduce echipa și în 2021 după ce fostul secund a avut rezultate foarte bune în Ștefan cel Mare.

Rămânerea lui Jerry Gane ca antrenor principal al celor de la Dinamo l-ar fi supărat serios pe Cosmin Contra. Fostul selecționer, care l-a avut pe Gane secund şi la echipa naţională nu doar la formația roș-albă, stabilise cu acesta din urmă să rămână doar la ultimele trei meciuri din 2020.

Jerry Gane va fi antrenorul principal al lui Dinamo și la începutul lui 2021. Tehnicianul a stabilit deja programul cu elevii săi și a primit confirmări din partea acestora că se vor prezenta și ei la reunirea stabilită pe 3 ianuarie.

Cosmin Contra s-a enervat destul de tare când a aflat că Jerry Gane ar continua la Dinamo, susțin cei de la Digi Sport. Dinamo ocupă locul 11 în Liga 1, după 15 etape, cu 16 puncte.

Citește și:

Sfântul Serafim de Sarov, prăznuit pe 2 ianuarie. Viața și învățăminte importante

 

Previous Veste bună pentru dinamoviști: ”Vin”
Next Anul începe bine la Dinamo. Veste mare: "Au primit banii"

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *