--> -->

Jerry Gane: ”Eu îl cunosc pe Contra și asta cred”


-->

Jerry Gane a vorbit despre meciul cu Sepsi, 0-0, dar și despre problemele de la echipa din Ștefan cel Mare. Nemec s-a accidentat la acest meci care s-a jucat pe un teren înghețat deși a fost dat drumul la instalația de încălzire a gazonului.

”Rezultatul e unul corect, nu văd de ce nu ne-ar ajuta acest punct, e unul câștigat și mai sunt multe meciuri de jucat. I-am spus lui Chivulete că au fost multe faulturi la Fabbrini, dar până la urmă mi-am luat eu galben.

Ahmed Bani a revenit, are deja 3 apariții, acum e titular, eu dau în continuare șanse la jucătorii tineri, îmi cunosc foarte bine jucătorii și știu când să le dau șanse, astăzi a fost un teren greu.

Nemec se pare că este o contractură, sper să nu fie leziune musculară pentru că ar sta 3 săptămâni. Nu e ușor pe astfel de terenuri, el dă totul pe teren și uite că se simte asta.

Noi în continuare avem problemele noastre, m-aș bucura să rezolvăm. Ar fi minunat și superb să putem lua licența și să nu avem probleme. Eu îl cunosc foarte bine pe Contra, eu cred că se va ajunge la o înțelegere cu el, dar nu știu dacă va renunța”, a declarat Jerry Gane.

Citește și:

Leo Grozavu despre Dinamo: ”Sperăm să se rezolve odată”

Previous Leo Grozavu despre Dinamo: ”Sperăm să se rezolve odată”
Next Dănuț Lupu, aspru cu Dinamo: ”Morsay nu e el de vină. Fabbrini?”

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *