--> -->

Jerry Gane, detalii despre un nou transfer


-->
Jerry Gane nu se gândește să-și dea demisia de la Dinamo chiar dacă formația din Ștefan cel Mare trece printr-o pasă foarte proastă, Cupa României fiind singurul obiectiv rămas în joc, dar realist vorbind, foarte greu de obținut la cum s-a prezentat echipa în ultima vreme.

Antrenorul lui Dinamo devenit principal din secund după ce a plecat Cosmin Contra consideră că are nevoie în continuare de jucători pentru a întări lotul, dar anunță că discuțiile cu Yazalde au căzut și deocamdată nu sunt alte variante.

”Trebuie să fac ceva, să găsesc soluții pentru că marcăm foarte puțin. Suferim la acest capitol, dar facem și unele greșeli individuale în plan defensiv. Au fost discuții cu Yazalde, dar la acest moment a picat și nu mai există altă variantă de transfer”, a declarat Jerry Gane.

”Am fost dezamăgit după înfrângerea cu Viitorul, dar nu m-am gândit niciodată să plec. Știu în ce condiții a rămas, dacă există vreo dorință ca eu să plec nu ar fi nicio problemă. Eu am făcut antrenament cu jucătorii, nu mi-a zis nimeni că am zilele numărate, așa că nu mă gândesc decât cum să ieșim din această pasă neagră.” Jerry Gane, antrenor Dinamo

Citește și:

Neschimbat: ”Doar doi fotbaliști puteau să mă blocheze”

-->
Previous Ionel Ganea: "Sunt o rușine. Nu antrenorul este de vină."
Next Elias Bucurică negociază pentru salvarea lui Dinamo

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.