Jerry Gane, detalii despre situația la reunire: „Sunt preocupat”


Dinamo se va reuni duminică la Săftica, dar nimeni nu știe exact care va fi lotul de jucători pentru că este foarte posibil ca unii să nu se mai prezinte!

Jerry Gane a comentat situația.

”Sunt foarte preocupat de perioada care urmează, ne reunim duminică. Nu mi-a zis niciun jucător că nu s-ar prezenta. Eu cred că se vor prezenta la reunire, nu știu să fi semnat vreun precontract cu alte echipe. M-am întâlnit cu Pablo Cortacero la hotel, total întâmplător. Mi-a zis că știe că a fost dificil și că va rezolva, dar i-am spus că nu știe absolut nimic, că situația e gravă și va fi și mai gravă, dacă nu va rezolva rapid lucrurile.

A zis că a venit în România să facă acea mărire de capital, iar banii ar intra până la 31 decembrie. Până acum, nimic, n-am luat niciun ban de sărbători. Ar trebui să ne spună și nouă cineva ce se întâmplă. Nu știu ce aș face dacă ar fi doar câțiva jucători la reunire, situația e de așa natură. Am vorbit doar cu domnul Eftimescu și cu suporterii, cam atât. Eu o să rămân, am sprijinul suporterilor, trebuie să rămân până când se poate”, a spus antrenorul lui Dinamo, la Liga Digi Sport.

Citește și:

Îndemn de Revelion: ”Să pășim în Noul An nu ca milogi ai lui Hristos, ci ca viteji”

Previous Dinamo are antrenor: ”Voi fi prezent la reunire”
Next Dennis Man, foarte aproape de Dinamo. Ordinul lui Negoiță

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *