Jerry Gane despre accidentările din această seară: ”Sperăm”


Jerry Gane a vorbit despre egalul cu Voluntari, 1-1, spunând că nu este deloc mulțumit de acest rezultat și dă de înțeles că cea mai mare problemă a lui Dinamo este că nu găsește soluții în atac.

”Nu sunt mulțumit pentru că ultimele 30 de min am forțat cât am putut, dar nu am reușit să dăm gol, asta e principala noastră problemă, am avut patru ocazii mari, Moldoveanu, Puljic, Anton, dacă nu înscrii, puteam să și pierdem pe contraatac. Am încercat să mă acopăr mai bine pe zona centrală, nu a fost deloc rău. Am încercat să intru pe benzi cu Fabbrini, dar atacanții nu au fost mai inspirați să dea gol.

Cu Filip nu este nicio problemă, este o contuzie, Alex Răuță a spus că a simțit o contractură, sperăm să nu fie mai mult de atât. În următorul meci cu Argeș trebuie să luăm cele trei puncte, să nu ne facem viața și mai grea pentru că atunci când se vor înjumătăți punctele va fi din ce în ce mai greu”, a declarat Jerry Gane.

”Nu ne ajută cu nimic această remiză, dacă câștigam era cea mai frumoasă, nu am știut ce să facem în momentul în care am avut 1-0, avem nevoie de puncte, nu de goluri frumoase” Steliano Filip, fundaș Dinamo

Citește și:

Gabi Tamaș: ”Bineînțeles că mă doare”

Previous Moldoveanu, declarație fabuloasă: ”Degeaba mai jucăm dacă nu ne gândim”
Next OFICIAL Situația lui Jerry Gane: "Ne vom așeza la masă"

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *