Jerry Gane: ”Asta mă preocupă”


Dinamo a uitat să mai câștige în campionat. Este al patrulea meci fără victorie pentru formația din Ștefan cel Mare, iar de data asta a venit o înfrângere, cu 2-0, pe stadionul din Giurgiu. Jerry Gane își dă seama că are mari probleme în atac și din păcate nici soluții nu prea mai are.

”Obiectivul principal nu era play-off-ul în acest an după tot ce s-a întâmplat. Ca joc, nu am început rău, a fost un joc de intesitate bună, control, dar nu ne-am creat ocazii. O singură ocazie în prima repriză cu Nepomuceno. Ei au profitat de cele două faze fixe, un gol frumos din lovitură și corner, după care au închis jocul.

Au jucători cu experiență, au închis jocul în a doua repriză, au încercat să mai iasă pe contraatac, dar din păcate noi nu ne-am creat ocazii. Asta este marea noastră problemă în ultimul timp, nu reușim să înscriem goluri și mai ales în ultimii 30 de metri, la nivel individual nu aducem ceea ce îmi doresc eu.

Jucătorii din atac, inexistenți, da. Nu ne-am creat ocazii. La nivel individual aștept mai mult de la o parte din jucătorii mei, pentru ca să înscrii trebuie să aduci centrări, trebuie să ai acțiuni individuale 1 contra 1 în careu, trebuie să tragi la poartă, ceea ce nouă în ultimii 30 de metri ne lipsesc. Ultimele meciuri am suferit la acest capitol.

Și Vali Gheorghe și Stan sunt jucători de viteză, i-am analizat și noi foarte bine, dar din păcate au fost două faze fixe care au decis meciul, sunt lucruri pe care poți să le controlezi, dar și lucruri pe care jucătorii individual fac diferența. După cele două faze fixe de care au profitat ei a fost un joc, așa, în care chiar dacă am controlat, intensitatea nu a fost una rea, a fost una bună, așa, ca joc, dar ne-au lipsit ocaziile.

Trebuie să acumulăm cât mai multe puncte să avem cât mai multă liniște și să nu avem emoții pe final. Nu îmi fac probleme, dar sigur mă preocupă că trebuie să marcăm goluri ca să câștigăm. Cupa este principalul obiectiv al lui Dinamo, ar fi fantastic dacă am reuși să câștigăm Cupa în aceste condiții și după foarte mulți ani, ar fi un sezon extraordinar, cu un trofeu și cu o clasare cât mai bună în clasament la final”, a declarat Jerry Gane la sfârșitul meciului.

Citește și:

Neagoe, mulțumit: ”Cu atât mai mult cu cât adversarul a fost Dinamo”

Previous Mihai Stoichiță: „Falimentul”
Next Probleme uriașe pentru Dinamo în meciul cu Viitorul

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *