Jerry Gane, anunț important: ”De aceea a venit Marius Nicolae” Îl face praf pe Cortacero


Jerry Gane a vorbit după meciul cu Chindia, pierdut de Dinamo cu 0-1. L-a atacat pe Pablo Cortacero și a anunțat că se discută cu trei jucători pentru a veni la echipa din Ștefan cel Mare.

”A fost un teren destul de înghețat și de greu și cred că băieții s-au temut pentru integritatea lor. Puțin fotbal, noi nu ne-am creat ocazii și am pierdut un moment important pentru noi să fim în primele șase.

Trebuie să văd ce s-a întâmplat, dacă există instalație trebuie dată drumul. Va fi foarte greu de recuperat jucătorii după un asemenea efort, e foarte greu de jucat pe un astfel de gazon. Normal toate stadioanele ar trebui să aibă instalații de încălzire. Noi nu putem lăsa așa lucrurile.

O să văd pe viitor, peste o săptămână urmează meciul cu FCSB, va fi foarte greu și jucătorii mei în vestiar s-au plâns de starea gazonului.

După plecarea jucătorilor știam că va fi greu, e foarte greu să convingi pe cineva să vină pentru că nu avem stabilitate la nivel administrativ, până nu se limpezesc lucrurile e greu. Cei din DDB fac eforturi să nu mai plece jucători. Jucătorii tineri nu sunt încă pregătiți pentru acest nivel deocamdată.

N-au intrat bani în conturile clubului. Deocamdată numai vorbe, eu nu știu ce vrea acest om, Cortacero probabil se trezește dimineața și spune lucruri aiurea, singurul sprijin este DDB, dar nu este ușor. Eu nu m-am gândit să renunț, am avut o discuție cu jucătorii, vrem să avem un nivel foarte bun. Dar n-aș vrea să mai plece jucători importanți.

Sunt surprins plăcut. Trebuie să respectăm deciziile jucătorilor care au plecat, dar și cei care rămân. La începutul jocului cu o victorie e clar că intram în primele 6, nu mă gândesc la play-off, se pot întâmpla multe. O să vedem săptămâna asta, sper să mai aduc doi, trei jucători, de asta am adus un director sportiv, pe Marius Nicolae și încercăm să îmbunătățim acest aspect.

Am vorbit constant cu Cosmin, vorbim de fotbal, eu știu ce am vorbit cu Cosmin, am discutat cu el și mi-a spus foarte clar că trebuie să rămân aici și să ajut echipa, nu există niciun conflict între mine și Cosmin, am discutat săptămâna trecută cu el”, a declarat Jerry Gane.

Citește și:

Chin cu Chindia! Dinamo a ratat trecerea pe loc de play-off

Previous Mihai Eșanu: ”Eu rămân până la sfârșit care sper să fie fericit”
Next Diego Fabbrini: ”Am o înțelegere cu DDB. Am avut multe oferte”

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *