--> -->

Jerry Gane: „Am avut un pact între noi”


-->
La două săptămâni după ce a plecat de la Dinamo, Jerry Gane a vorbit în presă despre perioada trăită la Dinamo în ultimele luni, despre conducerea spaniolă și despre programul DDB.

De asemenea, fostul antrenor a precizat că intenționa să plece din cauza presiunii pe care suporterii o puneau grație rezultatelor foarte slabe.

„A fost un moment delicat la Dinamo pentru mine, nu pot să spun că a fost un coșmar pentru că au fost și momente frumoase. Nu regret nimic, poate doar că nu am încheiat sezonul pe banca lor.

(despre incidentul din jacuzzi al lui Magaye): Am discutat la momentul respectiv cu cei din DDB, Magaye Gueye și-a cerut scuze, dar noi nu aveam soluții, iar situația noastră era de așa natură, încât să nu putem să lăsăm să plece jucătorii”.

„Vestiarul nu a fost niciodată o problemă, se știa situația și am avut un pact între noi că trebuie să rămânem pentru noi, pentru familiile noastre și pentru Dinamo”, a mai spus Jerry Gane la TV DigiSport.

„Am plecat, dar nu după o decizie a celor de la DDB, ci a fanilor în general, pentru că se crease o presiune destul de mare la adresa mea. Dacă băteam pe Argeș mai rămâneam și cu Poli Iași, ca să văd ce se mai întâmplă. Deja începeau să apară presiuni din partea suporterilor.

Nimeni nu a venit niciodată în vestiar, o singură dată s-a întâmplat după meciul cu FCSB din cupă, când a cerut un tricou al lui Deian. Am tot respectul pentru ce fac și ce au făcut până acum”, a mai spus Ionel Gane.

„Dacă fanii nu se implicau, Dinamo era în faliment!”

„De managementul spaniol nu mai știu nimic. A fost foarte greu până s-au implicat cei din DDB să vireze banii. Pur și simplu ne-au terminat pe toți. Mie mi-au spus că o să se rezolve lucrurile în câteva săptămâni, dar au trecut deja câteva luni de la acea discuție.

Dacă fanii nu se implicau, nu cred că mai vorbeam de o programare a lui Dinamo în campionat, vorbeam de faliment. Se fac eforturi fantastice, dar nu pentru mult timp, deși sunt singurii pași corecți făcuți pentru Dinamo. Va fi greu, va fi greu dacă nu va veni cineva lângă echipă sau dacă ei nu vor fi majoritari”, a încheiat Jerry Gane.

Citește și:

Raed Arafat despre relaxare: ”Pe la vară, începutul toamnei”

Previous Emilian Hulubei despre datoriile lui Dinamo plus gestul lui Dănciulescu
Next Igor Surkis chiar se implică la Dinamo. Primul pas

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *