Jerry Gane a spus tot după întâlnirea de astăzi: „Cortacero sună”


Așa cum v-am informat încă de aseară, situația de la Dinamo este alarmantă și doar suporterii o pot salva pentru că clubul se îndreaptă rapid și sigur spre faliment, iar investitorul adus de Țălnar n-a ajuns înca la un acord cu Pablo Cortacero, care nu vrea să cedeze acțiunile.

Jerry Gane a dat detalii despre întâlnirea de astăzi dintre el, jucători și Șerdean.

„Nimic. Nada! De la spanioli nu mai știe nimeni nimic, de când au plecat, de Sărbători. Cred că sunt duși cu Sorcova și la propriu și la figurat. Nu au mai dat niciun semn!

Ne-am întâlnit cu Dorin Șerdean, li s-a promis că până astăzi primesc cel puțin două salarii. După antrenamentul de astăzi am avut o întâlnire cu Dorin Șerdean și alți jucători, iar răspunsul a fost același: «Nu au intrat banii, dar or să vină».

Suntem foarte revoltați cu toții. Jucătorii au fost supărați astăzi, au existat reproșuri la adresa conducerii. Aici exclud DDB, mă refer strict la partea spaniolă și mai nou la cea de aici, la Dorin Șerdean în speță, care a promis că are o soluție care nu depinde de banii lui Cortacero.

Până unde poate să meargă nesimțirea? Am terminat anul în bătaie de joc, iar acum i-am rugat măcar să nu ne mai mintă dacă nu au nimic. (râde amar) În tabloul ăsta fake făcut de spanioli trebuia să apară un personaj autohton, cineva din zonă (n.r. – Dorin Șerdean), să fie totul perfect. E incredibil ce se întâmplă.

Singurii care încearcă să facă ceva sunt cei din DDB, care vor să ajungă la un acord cu jucătorii, în așa fel încât să nu se meargă mult mai departe și să plece fotbaliștii. Mâine o să am un antrenament, o să discutăm cu întreaga echipă să vedem ce face. Nu putem continua așa”, a declarat antrenorul „câinilor” la TV Telekom Sport.

Întrebat dacă se gândește să plece în acest context, „Jerry” a spus că nu vrea să lase echipa la greu.

„E o decizie greu de luat, nu pot să plec acum și să las echipa cu 4 zile înainte de a începe returul. Vreau să am o discuție clară cu jucătorii mâine, să vedem ce decizie vom lua împreună. În clubul ăsta nu avem cu cine discuta, mă refer la cei din Spania și Șerdean. Dacă vrei mâine să reziliezi contractul, cu cine o faci? Cine are drept de semnătură, cu cine discuți să-ți dea drumul?”

Ulterior, a dezvăluit cum acționează Pablo Cortacero: ia legătura direct cu jucătorii pentru a le face promisiuni! „Pablo Cortacero le dă mesaje și sună jucătorii străini să le spună că marți sau miercuri intră banii!”.

Citește și:

S-a actualizat lista galbenă. Țări cu mulți români

Previous ULTIMA ORĂ Un jucător important revine la echipă. Jerry Gane: ”Vine duminică”
Next Decizia jucătorilor după ce au fost din nou păcăliți Exclusiv

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *