--> -->

Javi Reyes a povestit în Spania experiența de la Dinamo: „Ei merită felicitați”


-->

Javi Reyes a povestit la Radio Marca cum a fost ultima sa experiență la gruparea din Ștefan cel Mare. Preparatorul fizic adus de Cosmin Contra pe un salariu de 10.000 de euro a fost foarte nemulțumit de ce a găsit la Dinamo.

„Experiența a fost una negativă, mai ales la nivel personal. Nu e doar despre faptul că timp de 5 luni nu primești salariul, ci și despre tot ce are legătură cu această situație. Argumentele clubului, care nu erau decât niște minciuni, au creat multe probleme personale și incertitudini. Timp de 103 zile nu am văzut niciun euro!

Pablo Cortacero și Rufo Collado au prezentat public noul proiect, «Nuevo Dinamo», și au anunțat o schimbare a vestiarelor, modernizarea centrului de pregătire și al sălii de antrenament… După câteva luni, terenurile erau distruse și nu puteau fi refăcute. Restul infrastructurii nu există! Realitatea e că în club este o situație mizerabilă: mâncare precară, fără fructe, fără preparatori fizici… E foarte complicat. Jucătorii trebuie felicitați! Merită respect”, a declarat Javi Reyes.

Citește și:

Negoiță, în spatele lui Cortacero. Planul incredibil dezvăluit de Dragomir

Previous Pablo Cortacero a mai primit o lovitură
Next Negoiță, în spatele lui Cortacero. Planul incredibil dezvăluit de Dragomir

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *