Janusz Gol rupe tăcerea: ”Nu se poate conta” Decizia personală luată


Mijlocașul Janusz Gol, fostul căpitan al Cracoviei, a ajuns în această vară la Dinamo, fiind unul dintre primele transferuri realizate de spanioli. Fostul coleg al lui Sergiu Hanca a rupt tăcerea în presa din Polonia.

”Cinci jucători au părăsit deja echipa, câțiva încă mai lipsesc. Restul am rămas și așteptăm să vedem cum evoluează situația. Avem o promisiune că se vor plăti salariile. Nu de la proprietarul din Spania, ci de la oamenii care lucrează în club. Au spus că vor încerca să ne plătească în aceste zile, înainte de primul meci din an.

Fanii s-au implicat. Ei au ajutat clubul și în trecut, iar acum vor să ajute. Caută investitori și trebuie lăudați pentru că încearcă să ajute. Pe proprietarul din Spania nu se poate conta. În fiecare săptămână promite că vin banii, dar nu se întâmplă asta.

Situația nu e ușoară. Din fericire, sunt stabil din punct de vedere financiar, așa că situația asta nu mă lovește la fel de tare ca pe colegi. Trăiesc din economii. Dar și colegii români s-au săturat de asta. Nu este ușor într-o astfel de atmosferă, nu te poți concentra. Luna ianuarie va fi destul de intensă. Dacă nu se schimbă nimic în zilele viitoare, voi lua o decizie”, a explicat Januzs Gol pentru sport.tvp.pl.

Citește și:

OFICIAL Un alt ex-dinamovist și-a găsit echipă, în prima ligă din Occident

Previous Primul jucător care își anunță plecarea: ”99% și eu”
Next Camerele lui Couto și Jose Bueno, ocupate de jucători scoși afară din CHIRIE

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *