Janusz Gol a plecat în Polonia. Șefii ”câinilor” trebuie să fie corecți cu el


Dinamo s-a înțeles cu Janusz Gol pentru un contract pe un an, însă polonezul de 34 de ani încă nu a fost prezentat. El a fost la București, a ajuns la un acord de principiu cu ”câinii”, dar a revenit în acest week-end în țara sa, ca să rezolve cu niște acte personale, pentru ca luni să fie din nou în Capitală ca să facă testele medicale.

Abia apoi va intra în vigoare noul angajament. Fostul internațional polonez este un mijlocaș central de mare calitate. În mod normal, nu ar fi fost liber de contract, nu ar fi venit în Liga 1. A fost cel mai bun fotbalist din campionatul țării sale în 2019! Doar că, în timpul pandemiei, s-a certat cu antrenorul Cracoviei, acolo unde evoluează Sergiu Hanca, Rivaldinho și Cornel Rîpă. Situația a degenerat în momentul în care managementul clubului le-a propus jucătorilor diminuarea contractului cu 50 la sută. Janusz a respins categoric ideea și nu doar el, ci și mai mulți fotbaliști ai grupării. Dar cum el a fost căpitan, s-a considerat capul răutăților și a intrat în dizgrația președintelui și a fost obligat practic să plece la altă echipă.

A pierdut banderola, a mai jucat doar trei meciuri după pandemie, doar într-unul integralist, n-a mai apărut deloc în lot în ultimele 8 etape. A ratat și finala Cupei Poloniei, pe care Hanca și compania au cucerit-o luna trecută. Apoi, a devenit liber de contract. Probabil, nu știe unde a nimerit. Fotbaliștilor dinamoviști li s-a transmis că săptămâna viitoare ar putea avea un salariu restant, deja se apropie de 3 luni de când sunt neplătiți. Până acum, în 2020, doar programul socios DDB și statul român le-au plătit remunerațiile roș-albilor.

Citește și:

Previous Dinamo s-a înțeles cu noul antrenor. Motivul pentru care spaniolii n-au făcut prezentarea EXCLUSIV
Next Promisiune despre stadion: ”Vor fi priorități”

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *