Jaime Penedo nu vrea să se retragă. Ce spune despre o ofertă din Liga 1


Jaime Penedo a fost nevoit să-și rezilieze contractul cu Dinamo, altfel risca să fie rezervă și să-și încheie cariera mai urât decât ar fi pronosticat. Așa că a ales să plece și chiar dacă are 37 de ani el crede că încă mai poate apăra cel puțin până în vară.

„Nu ştiu dacă este finalul carierei pentru mine, nu aş vrea să zic asta pentru că nu se ştie niciodată. Acum vreau doar să stau liniştit. Vreau să mă gândesc la tot ce s-a întâmplat, vreau să-mi revin. Eu cred că mai pot juca. Eram setat să joc până în vară. De asta zic că am ieşit din zona mea de confort. Vreau să revin, iar acest lucru se va realiza doar cu linişte.

Am luat decizia de a pleca de la Dinamo gândindu-mă la ce e mai bine pentru echipă, la ce e mai bine pentru mine. Este posibil să fi fost ultimele minute jucate ca fotbalist sau nu. Însă, nu voi accepta o altă ofertă din Liga I. Inima mea bate acum doar pentru o singură echipă. Merg cu aceste culori până la capăt.

Au fost câteva goluri primite care nu mi-au plăcut sub nicio formă. M-am consumat foarte mult. Toată lumea a vorbit de erori şi nu mi-a plăcut. A fost un moment complicat pentru mine. Nu sunt obişnuit să fac astfel de erori, dar totul a trecut” , a declarat Jaime Penedo pentru Telekom Sport.

Citește și:

CA PE VREMURI Cu ce face CS U Craiova deplasarea la București

-->
Previous CA PE VREMURI Cu ce face CS U Craiova deplasarea la București
Next Singurul străin din vechea gardă care ar putea rămâne la Dinamo

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *