Izbucnire după meci: „Arbitraj mizerabil!”


FC Botoșani – Dinamo 2-3. Dan Matei Agathon (72 de ani), ex-ministru al Turismului și fost membru în Consiliul de Administrație în Ștefan cel Mare, a izbucnit la adresa arbitrajului lui Andrei Moroiță din partida de vineri seara.

Două faze reclamate de Agathon, fost personaj influent în Ștefan cel Mare:

În minutul 38, la 1-1, „câinii” au solicitat o lovitură de la 11 metri. Steliano Filip a „aruncat” în careu un balon recentrat apoi cu capul de Jonathan Rodriguez. Cu ajutorul brațului drept, Șeroni a blocat mingea între mână și șold. Deși brațul se afla într-o poziție firească, Șeroni s-a ajutat în mod evident de mână pentru a opri balonul. Astfel, arbitrul Andrei Moroiță avea circumstanțe pentru acordarea loviturii de pedeapsă, dar a lăsat jocul să continue.

Apoi, cu câteva secunde înainte de pauză, francezul Balthazar Pierret a primit al doilea cartonaș galben fiindcă a intrat pe teren fără acordul arbitrului.

„Ministrul Dracula”, așa cum era poreclit în perioada în care se afla în prim-plan pe scena politică românească, consideră că Dinamo e o victimă a arbitrajelor.

„Cooperativa a făcut tot ce trebuie, dar dinamoviștii au jucat cu inima. Nu am văzut un arbitraj mizerabil ca azi. Afară cu voi!”, a scris Dan Matei Agathon, un fan recunoscut al „câinilor”, pe contul său de Facebook.

Și Răzvan Grădinaru a fost eliminat, după fluierul de final al meciului, pentru o dispută cu Pap. Cel mai probabil, fostul jucător al Gazului va lipsi în prima manșă a barajului întrucât l-a înjurat pe goalkeeperul gazdelor.

Citește și:

Denise Rifai nu are studii de jurnalism: ”Mi-a plăcut”

-->
Previous Comunicat dur: „S-a făcut că plouă”
Next Ce le-a transmis Zăvăleanu jucătorilor

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.