Ivanovski vrea și el să plece


-->
Răzvan Zăvăleanu se chinuie să încropească un lot competitiv pentru Liga 2 după ce va fi nevoit să taie bugetul de salarii la Dinamo la maximum 2.500-3000 de euro pe lună de jucător.

Cu un Florin Răducioiu de decor la Dinamo și total pierdut în fața camerelor TV la fianalul partidei cu U Cluj, 1-1, cu un Iuliu Mureșan „fugit” pe ușa din dos din Ștefan cel Mare, cu un Dorin Șerdean veșnic cel care promite proiecte, dar nu e în stare de niciunul, Răzvan Zăvăleanu a fost lăsat de izbeliște în curtea roș-albilor.

Astfel că, asaltat de presă, administratorul judiciar iese în spațiul public cu tot felul de declarații de care, cel mai probabil, nici el nu e sigur de ele.

În aceste momente, Răzvan Zăvăleanu se află în corzi rău de tot din punct de vedere financiar, nu se mai poate baza prea mult nici pe ajutorul lui Badea, dar nici pe drepturile TV, și are de plătit o o mulțime de datorii, nu mai puțin de 6 milioane de euro. Însă, el lucrează în aceste zile și la componența lotului pentru Liga 2, iar din sezonul următor oficialul nu poate să dea salarii mai mari de 2.500-3.000 de euro lunar la echipă, față de salarii de 7.000, 8.000, 9.000 de euro, atât cât aveau unii jucători prin Liga 1 la Dinamo.

„Sunt jucători cu care am discutat chiar după returul cu U Cluj și care și-au manifestat dorința de a rămâne în continuare la Dinamo. Vă dau un nume: Mirko Ivanovski”, a spus Zăvăleanu la Digi Sport 1.

Însă, ProSport îi informează pe Răzvan Zăvăleanu și pe suporterii lui Dinamo că Ivanovski își caută insistent o altă echipă, iar dacă din România va primi o ofertă care să se apropie financiar de cea primită din străinătate, atunci va rămâne în fotbalul românesc. Surse din antuarajul jucătorului le-au dezvăluit că atacantul macedonean e dorit și în Liga 1, la Mioveni, dar și de cele trei nou promovate din eșalonul secund: Petrolul, Hermannstadt și U Cluj. La Dinamo, Ivanovski avea un salariu de 7.000 de euro pe lună.

Citește și:

Steliano Filip arată cu degetul DDB: ”Au rupt vestiarul, orgolii!”

Previous Scandal imens între Filip și Kiriță
Next Un jucător de la Dinamo îl distruge pe Uhrin

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *