Ivan Pesic, declarații explozive despre PCH


Mijlocașul lui Dinamo, Ivan Pesic, a făcut niște declarații explozive despre galeria lui Dinamo comparativ cu cea a fostei sale echipe, Hajduk Split, pe care FCSB o va întâlni joi în Croația, în preliminariile Europa League.

”Cel mai puternic punct de susținere de acum sunt fanii. Nu un jucător anume. Situația actuală la club nu e bună, nici la echipă nu e bună. Au vândut fotbaliști de calitate, nu prea am mai pus la loc. Nu mai e formația tare de acum câțiva ani. Au fost niște revolte. Dar românii nu vor avea o viață ușoară. Ultrașii din Split o să-i facă pe cei de la Steaua să le tremure picioarele!

Nu e vorba de orice galerie, iar joi, la meci, stadionul va fi cu siguranță plin. 35.000 de oameni care vor crea impresia că joacă și ei. Cei care au jucat meciuri cu presiune pe ”Poljud” pot confirma că Torcida te mănâncă de viu acolo, mai ales dacă și adversarul are nume și e bun. Atunci presiunea va fi mai mare. Ca să intimideze, să învingă. Splitul e un oraș dedicat sportului, iar în ziua meciului, de la 7 dimineața, lumea e în oraș și vorbește despre fotbal.

Mă pui într-o situație delicată să fac o comparație între PCH și Torcida. Mie îmi plac fanii noștri, ai ”câinilor”, dar la Split indiferent de meci sunt 10.000-15.000 de oameni prezenți. Și când joacă împotriva Istrei, un fel de Voluntari sau Chiajna. Cu Dinamo Zagreb sunt 35.000 mereu. Așa, când noi jucăm cu echipele mici, vin 1.000 de oameni, dar la Split vin 10.000-12.000. Se simte altfel presiunea pusă din tribună. Noi oricum le suntem recunoscători suporterilor dinamoviști care vin la meci, sunt minunați, sperăm să-i convingem să vină în număr mare mereu.”, a declarat Ivan Pesic

”În primăvară suporterii din Split au atacat fotbaliștii pe stradă! Jucătorii au avut nevoie de protecția poliției. Îți dai seama că vreau să bată Hajduk! De două ori, că sunt și fotbalistul lui Dinamo București. Dar cred că Hajduk se va impune pe ”Poljud”, iar la București va fi război pe teren, Pentru că presiunea din tribune vine spre echipă după o perioadă tulbure, iar atunci fiecare vrea să dea mai mult. Cred că Hajduk se va impune la limită la Split.” Ivan Pesic, mijlocaș Dinamo

Citește și:

Mihai Teja i-a pus gând rău lui Dinamo. Ce a declarat fostul antrenor al „câinilor”

Previous Foștii dinamoviștii din lotul lui Poli Iași acuză FCSB
Next Echipele probabile înainte de Gaz Metan-Dinamo

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *