Ivan Pesic, declarație de DRAGOSTE pentru Dinamo. Ce spune despre un eventual transfer


Mijlocașul lui Dinamo adus în această iarnă în mandatul lui Vasile Miriuță, Ivan Pesic, a avut ofertă de 300.000 de euro de la BATE Borisov, dar Florin Bratu nu l-a lăsat să plece și i-a promis că o să treacă peste conflictul avut în primăvară și o să-i dea șanse să joace. Iar el a explicat pentru gsp.ro care este situația sa.

„Eu sunt dinamovist atât timp cât voi avea contract, iar dacă apar oferte concrete probabil că se va merge la conducere. Eu sunt mulţumit aici, îmi văd de treaba mea, antrenamente, fotbal, atât. Contează că sunt la Dinamo, altceva nu mă interesează.

N-am avut nimic de împărţit cu Mister. Ce-a fost a fost, a început un sezon nou, totul este normal, sunt la Dinamo. Viitorul meu? Nu ştii ce se întâmplă mâine în viaţă, darămite în fotbal. Eu mă antrenez, sunt dornic să îmbrac tricoul „câinilor” cu aceeaşi mândrie ca şi până acum. Nu ştiu dacă e bine să promitem acum prea multe, trofee, victorii, cupe, trebuie să jucăm fotbal şi să obţinem performanţe, mai mici, mai mari, pas cu pas”, a comentat Ivan pentru GSP.ro.

-->
Previous Vara trecută, vedea Dinamo de pe bancă. Acum Chelsea dă o avere pe el
Next În vară nu mai știau cum să scape de el! Acum, e considerat fotbalist important

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *