Iuliu Mureșan: „Vor veni jucători pregătiți”


Presat de fani, administratorul special Iuliu Mureșan a explicat că Iliev, Matei și Filip, „renegații” din mandatul lui Rednic, rămân la prima echipă și că lotul va fi completat doar cu fotbaliști români și comunitari, capabili să salveze Dinamo de la retrogradare.

„Vor veni jucători pregătiți, care s-au antrenat și au jucat măcar câteva meciuri la echipele lor. Nu ne mai lasă clasamentul să luăm jucători rămași în urmă, avem nevoie de jucători pregătiți. Nu putem lua extracomunitari din anumite motive, și financiare: sunt mult mai scumpi. Și formalitățile sunt mai dificile. O să luăm jucători români și comunitari”, a transmis Iuliu Mureșan, la emisiunea „Fotbal Club”, de la DigiSport.

De plecat vor pleca unii jucători, dar nu toți cei 15 puși de Rednic pe lista neagră.

„Puriul” ar fi vrut să le fie reziliate contractele portarului Plamen Iliev, fundașilor Andre Pinto, Alin Dudea, Petar Gluhakovici, Răzvan Popa, Constantin Nica, mijlocașilor Cosmin Matei, Steliano Filip, Andreas Mihaiu, Geani Crețu, atacanților Mihai Neicuțescu, Robert Moldoveanu și Tomas Vestenicky.

„Matei, Filip și Iliev n-au fost dați afară. Rednic a spus că nu-i mai dorește la echipă, dar eu nu am semnat rezilierea lor. Deci, vor reveni în prima echipă. Lotul este așa cum este, nu pot să-mi permit să-i spun lui Matei să plece. Dacă atmosfera ar fi fost mai bună, am fi adunat mai multe puncte. Cele mai dificile lucruri pe care le poate face un conducător de club sunt rezilierile amiabile înainte de termen. Mereu aceste rezilieri sunt cu costuri și noi vrem să avem cât mai puține sau deloc”, a mai declarat Mureșan pentru aceeași sursă.

Dinamo are șanse infime să-l împrumute de la Dinamo Kiev pe mijlocașul Giorgi Tsitaishvili (21 de ani), cel mai bine cotat fotbalist din lista propusă de Mircea Lucescu lui Stoican.

Potrivit presei din Ucraina, internaționalul georgian evaluat la 1 milion de euro, împrumutat la Cernomoreț Odesa, este curtat de formațiile Fehevar (Ungaria), Wisla Cracovia (Polonia) și Slovan Bratislava (Slovacia).

Citește și:

Profeția lui Virgil Musta despre ”valul 5”: ”Doar cu pierderi de vieți omenești”

-->
Previous Iuliu Mureșan îl face praf pe Rednic: „De asta nu a avut succes nici la celelalte cluburi”
Next Steaua Roșie Belgrad vrea un jucător de la Dinamo

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *