Iuliu Mureșan: „Vom încerca să dăm cât mai mulți bani jucătorilor”


În interviul acordat în FANATIK , Iuliu Mureșan a atins mai multe subiecte. Printre altele, acesta a detaliat ce se va întâmpla cu datoriile lui Dinamo în perioada de insolvență, dar ce se poate întâmpla în „cazul Șerban”.

Președintele lui Dinamo nu este foarte îngrijorat că vor apărea pe parcurs și alte datorii mai vechi și alți „scheleți din dulap”, ba chiar se așteaptă ca nu toată lumea să se înscrie la masa credală sau ca sumele să fie mai mici decât cele pe care le pretind în acest moment creditorii.

„Nu știu ce să zic dacă o să apară, dar întotdeauna sunt niște diferențe. Sunt unii care de exemplu nu se înscriu la masa credală că spun că nu îi mai interesează. Alții se înscriu, dar nu se confirmă niște sume pe care ei le pretind. Așa e la orice procedură din insolvență. Noi vom încerca să dăm cât mai mulți bani la jucători, un procent cât mai ridicat. Ei sunt cei mai importanți, pentru că ei fac și bugetul, atrag sponsori și produc emulație în tribune. Noi îi respectăm, dar având datorii mari acumulate, doar insolvența era cea care ne ajuta să continuăm”.

În privința clauzei de un milion de euro a lui Ionuț Șerban, despre care a vorbit în FANATIK fostul președinte, Constantin Anghelache, Mureșan îl invită pe Vasile Șiman să se înscrie la masa credală, la fel ca ceilalți creditori.

„Tabelul creditorilor are încă multe locuri și poziții goale! Dacă e cazul și mai are dreptul, domnul Șiman să se înscrie la masa credală. Nu am verificat încă și nu știu. Orice datorie intră la masa credală și nu ai cum să plăteși un milion de euro. Dacă e o clauză corectă și mai are dreptul va figura în tabelul creditorilor și de acolo va primi procentul din cât se va da la toată lumea”.

Citește și:

Un mare rival critică atitudinea jucătorilor

-->
Previous VIDEO Dusan Uhrin, momente de neuitat la Cupa DDB
Next Iuliu Mureșan dezamăgit de jucători: "M-a deranjat"

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *