Iuliu Mureșan: ”Victorie NOUĂ”


Iuliu Mureșan a vorbit după prima partidă pe care a jucat-o la Dinamo de când el este administrator special, 3-2 cu Voluntari.

”A fost o partidă extraordinară, s-a jucat la sacrificiu, singurul lot din România fără niciun jucător străin, avem mulți jucători Under, e un merit al jucătorilor și al peluzei, Peluza ne-a împins spre victorie, ăsta e adevărul. Sper că am venit și eu cu puțin noroc la echipă. E o victorie nouă pentru Dinamo, așa am interpretat eu mesajul celor de la Voluntari.

Jucătorii au avut crampe musculare, n-am avut meciuri amicale, Sorescu trebuie remarcat pentru că a dat trei goluri extraordinare. Eu știam că sunt 3-4 jucători care pot rezolva meciul. Sorescu dacă mai dă două, trei goluri o să valoreze 1 milion.

Meciul următor va fi foarte greu la Craiova. Să sperăm că nu sunt și mici întideri și vor fi valizi. În insolvență e greu să dăm prime, eu știam că sunt multe probleme de organizare și financiare, la noi principala problemă e cea sportivă. Suntem profesioniști, ne luptăm, jucătorii merită toate felicitările din lume, au jucat extraordinar. Trebuie să joace cine a jucat în centrul defensivei”, a declarat Iuliu Mureșan, administratorul special al echipei Dinamo.

Citește și:

Obiective turistice în Varna și în împrejurimi

-->
Previous Paul Anton: ”Trebuie să fim conștienți”
Next Dario Bonetti: ”Este o surpriză pozitivă și pentru mine”

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *