Iuliu Mureșan va pleca de la Dinamo


-->
Iuliu Mureșan a anunțat mai devreme la Digisport că nu va mai continua la Dinamo și în sezonul următor. Acesta va rămâne doar pentru a finaliza procesul de licențiere pentru sezonul viitor din Liga 1. De asemenea, a precizat că nu și-ar fi dorit ca Flavius Stoican să plece, simțindu-se vinovat pentru ce se întâmplă.

“A fost decizia lui Flavius Stoican să plece de la Dinamo. Nu a fost forţat să plece. Poate că sunt anumite postări pe reţelele de socializare ale suporterilor, dar aşa, nu l-a postat nimeni dintre suporteri pe Stoican să îi ceară să plece. Nici pe mine. Presiunea este cea a lipsei de rezultate. Este primul lucru care contează.

Am făcut foarte puţine puncte în atâtea meciuri. Bonetti a stat 8 etape şi a făcut 6 puncte, Rednic a stat 11 etape şi a făcut tot 6 puncte, Stoican a stat 9 puncte şi a făcut 5 puncte. Foarte puţin. Lucrurile nu au mers bine.

Numitorul comun la toate acestea sunt jucătorii şi cu mine. Şi suporterii, dar despre ei nu pot să spun decât lucruri bune. Susţin echipa din tribune şi financiar, un lucru unicat. Probabil a fost o presiune pe Stoican”, a declarat Iuliu Mureșan pentru Digi Sport.

Iuliu Mureșan: „Mă simt vinovat”

„Eu nu urmăresc rețelele de socializare și acolo a fost o presiune. Mie îmi pare rău că a plecat. Părerea fanilor a contat în venirea lui Dusan Uhrin, mai ales că ultima oară a salvat echipa de la retrogradare

Sincer eu aș fi vrut să rămână. El m-a sunat și mi-a zis că e mai bine să plece, după ce s-a gândit și s-a consultat cu familia, iar apoi am fost și eu de acord cu numirea lui Dusan Uhrin Jr. Numai eu pot semna contracte. Nu au fost până acum propunerile mele.

„Mă simt vinovat pentru ce se întâmplă. Eu am vrut să plec și recent, dar mă împiedică un lucru administrativ deocamdată. E foarte greu să fiu schimbat, dar pot pleca prin demisie. Fiind clasificarea și licențierea sunt obligat să stau să asigur aceste lucruri”.

„Din punctul de vedere sportiv, se ocupă mai mult Florin Răducioiu și antrenorii. Nu știu dacă mă prinde sfârșitul sezonului. Trebuie să asigur lincențierea, e o condiție obligatorie. Am luat 85 de puncte și trebuia să luăm minim 65. Suntem printre puținele cluburi cu plățile la zi și Dinamo nu are probleme financiare.

Eu am vrut să plec și înaintea lui Flavius Stoican și am zis că nu e moral să fac asta. După ce depunem dosarul de licențiere, voi vedea ce fac și s-ar putea să plec. Vom lua sigur licența.

A contat foarte mult că Uhrin a mai fost la Dinamo și a mai reușit performanțe anul trecut când a obținut cinci victorii consecutive. Pentru mine a contat și dorința suporterilor care sunt și acționari și au plecat peste 2,5 milioane de euro. Ar fi imoral și nedrept să nu ții cont, chiar dacă ei nu se implică la nivel de conducere”.

Citește și:

Cel mai tare sniper din lume este în Ucraina

Previous Reveniri importante în echipa lui Dinamo
Next Mureșan îl atacă din nou pe Rednic

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *