Iuliu Mureșan: „Unul dintre jucători e la București”


Dinamo mai vrea să achiziționeze doi fotbaliști care să completeze lotul lui Mircea Rednic măcar până la pauza de mercato. Iuliu Mureșan a anunțat că unul dintre ei este deja la București.

”Suntem în discuții avansate. Vor mai veni un atacant și un fundaș dreapta. Unul dintre ei este deja la București. Nu vă pot oferi acum mai multe detalii, până nu batem palma cu ei”, a spus Mureșan, pentru digisport.ro.

”Știți care e cea mai mare problemă? Că toți acești jucători n-au mai jucat de ceva timp și trebuie să fim foarte atenți cu ei, ca să nu apară accidentări grave sau alte probleme”, ne-a mai spus Mureșan.

Fotbaliștii așteptați la Dinamo au fost depistați și analizați pe filiera lui Mircea Rednic.

”Ne-am fixat un target la bugetul clubului și bugetul de salarii și nu vrem să îl depășim ca sa nu ajungem în incapacitate de plata pentru că ar însemna faliment.

Nu este niciun român, sunt pe filiera lui Mircea Rednic. Are experiență și ochi la jucători, nu îl contest.

Problema este că nu au meciuri. În iarnă se schimbă situația. La jucătorii pe care i-am adus le-am pus clauză ca putem rezilia. În iarnă vom decide dacă pleacă jucători și cine vine în locul lor. Nu putem depăși plafonul salarial pe care îl avem”, a spus Iuliu Mureșan și la emisiunea Fotbal Club, de la Digi Sport.

Citește și:

PS Gurie a murit deși era vaccinat și cu a treia doză. Cauza decesului

-->
Previous A fost întocmit planul de reorganizare
Next Florin Răducioiu: "Mai degrabă nu"

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *