Iuliu Mureșan tăios: „Jucătorii să se gândească și la club”


Iuliu Mureșan, administratorul special al lui Dinamo, este foarte mulțumit de prestațiile lui Deniz Giafer (20 de ani, fundaș central), debutant în acest sezon de Liga 1.

„E greu la Dinamo, dar trebuie să luăm și lucrurile pozitive. Nu putem să facem transferuri, așa că am promovat jucători de la echipa a doua, jucători foarte tineri, au debutat cu FCU Craiova Diniță, Țone.

Giafer a jucat aproape fără greșeală, a arătat ca un jucător de cel puțin de 26 de ani, putem spune că am câștigat un fotbalist. Acești jucători tineri probabil că n-ar fi avut șansa să debuteze și să joace în fața unui public atât de frumos. Jucătorii au dat maximum și au făcut față la Craiova. Nivelul va crește cu fiecare meci pe care îl vor juca în Liga 1”, a spus Iuliu Mureșan, la Digi Sport.

Dudea s-a accidentat la încălzire înainte de partida cu FCU Craiova. El s-a antrenat puțin timp cu noi, n-a rezistat ritmului. Ne lipsește și Ricardo Grigore, care e la Tokyo”, a declarat Mureșan în emisiunea „Fotbal Club” de la Digi Sport 1.

„Jucătorii se gândesc la banii pe care îi aveau de primit. Dar, fiind în insolvență, ei intră la masa credală și vor primi o mică parte din restanțe. Nu le convine, îi înțeleg, dar să se gândească și la club. Dacă, Doamne ferește!, nu o să avem rezultate, toată lumea o să piardă, inclusiv la ei.

În perioada Negoiță erau contracte realiste, nu ca în ultima vreme. Eu m-am îngrozit când am văzut ce salarii aveau jucătorii lui Dinamo!

Citește și:

Marcel Ciolacu amenință cu un miting: ”Nu vor mai suporta românii circul. Acum, cică Biserica e de vină”

-->
Previous Un fost campion vrea la Dinamo
Next Dinamo nu le va da drumul jucătorilor săi: „Gratis nu”

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.