Iuliu Mureșan se contrazice cu Zăvăleanu


Iuliu Mureșan, administratorul special de la Dinamo, anunță că 4-5 jucători vor părăsi clubul în iarnă, pentru a le face loc altora. Astfel, vestiarul echipei, care cuprinde în prezent 32 de nume, ar rămâne aglomerat.

În urmă cu aproximativ o săptămână, Răzvan Zăvăleanu, administratorul judiciar de la Dinamo, declara la Radio Dinamo că „suntem într-o schemă extinsă de jucători, urmează ca în iarnă se se ia decizii de natură sportivă și să oprim o listă de 25 de jucători”. Semn că Dinamo va renunța la cel puțin 7 jucători.

Astăzi, administratorul special Iuliu Mureșan a afirmat că „4-5 jucători” vor pleca, pentru a le face loc altora. Declarațiile celor doi oficiali dinamoviști sunt astfel contradictorii, întrucât în varianta vehiculată de Mureșan, numărul de jucători din lot ar rămâne mai mare de 25, iar povara financiară nu ar fi ușurată.

„Știm niște jucători care vor pleca, acum avem prea mulți jucători, am depășit puțin fondul de salarii. Nu vom putea aduce jucători decât pe măsură ce vor pleca alții. Probabil renunțăm la 4-5 jucători, printre ei și jucători aduși recent. Se va face o analiză pe fiecare post și în funcție de ce rezultă, renunțăm la unii și aducem alții mai buni”, a spus Mureșan la GSP Live.

Răzvan Popa, Constantin Nica, Cătălin Țîră, Alin Dudea și Neicuțescu s-ar putea număra printre jucătorii care vor fi puși pe liber de Dinamo în iarnă, întrucât ei nu sunt pe placul lui Rednic, anunță aceeași sursă.

Toți jucătorii transferați de Dinamo în acest sezon, adică după intrarea în insolvență, au o clauză conform căreia clubul se poate despărți de ei la începutul lui 2022. Excepția: Cătălin Itu, întrucât el este doar împrumutat de la CFR Cluj.

Citește și:

Dinamo, program infernal. Un singur detaliu optimist

-->
Previous Rednic a identificat o gravă problemă din vestiarul lui Dinamo
Next Ce răspuns a dat Mureșan când a fost întrebat de o demitere a lui Rednic

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *