Iuliu Mureșan: „Posibili viitori investitori”


Conferinta de presa, desfasurata la sala de conferinta de la Stadionul Dr. Constantin Radulescu din Cluj-Napoca, sambata, 10 iunie 2017, in cadrul careia a fost prezentat Dan Petrescu, noul antrenor al echipei CFR Cluj. In imagine: Iuliu Muresan presedintele clubului CFR 1907 Cluj © FOTO: Mircea Rosca / www.SportPictures.ro
Iuliu Mureșan a oferit noi declarații în FANATIK și a atins mai multe subiecte foarte importante pentru suflarea dinamovistă.

Dinamo e în continuare fără doctor, dar și fără preparatorul fizic, George Neagu, care a explicat în FANATIK că e puțin probabil să se mai întoarcă la Săftica: „Am vorbit cu Liviu Bătineanu, o să avem o discuție mâine și sper să revină. Încercăm să îl convingem, dar avem și alte nume pe listă. E posibil să continue domnul Constantin Tiberiu-Horcea, care a fost în cantonament cu echipa în Turcia”.

Despre doctorul Liviu Bătineanu: „Nu am mai discutat, dar eu îl cunosc de la Hermannstadt, am lucrat cu el. Și Mihai Matei a lucrat cu el la Astra Giurgiu”.

Iuliu Mureșan îi anunță pe suporteri că atât el cât și Răzvan Zăvăleanu vor încerca să aducă sponsori și finanțatori la Dinamo, ba chiar e una dintre principalele obiective în mandatul său la Dinamo: „Bineînțeles! Asta este una dintre cele mai importante preocupări ale noastre. Nu principală, dar importantă. Să găsim sponsori, posibili viitori investitori, pentru ca Dinamo să aibă posibilitatea să iasă mai repede din insolvență și să lăsăm un club cu un buget stabil. Asta ne dorim foarte mult. Avem discuții și chiar am constatat că sunt foarte mulți dinamoviști, oameni cu firme care își oferă serviciile. Avem și exemplul frumos al celor de la DDB. Sunt dinamoviști care spun că vor să dea niște bani și spun că nu doresc nimic, nici măcar reclamă”.

Citește și:

EXCLUSIV Motivele rupturii lui Dusan Uhrin de Dinamo: ”Era invizibil”

-->
Previous Mesajul DDB pentru Dusan Uhrin
Next 8 jucători vor veni la Dinamo

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *