Iuliu Mureșan, noi declarații: „Ei pleacă, el va continua.”


Ziua și declarațiile pentru noul președinte al lui Dinamo. Acesta a anunțat ce jucători vor părăsi Dinamo în următoarea perioadă, ce jucător a reușit să convingă și ce se va întâmpla cu Dușan Uhrin.

„Jucătorii sunt supărați și așa au decis. Sunt cinci jucători care vor pleca, într-adevăr, e vorba despre Răuță, Achim, Nemec, Anton și Fabbrini. Eu vorbesc cu ei în fiecare zi, nu știu cum se făcea înainte. Fabbrini s-a întors în București, dar nu se antrenează. Face ceva individual. Au refuzat să joace și meciul amical cu Rapid. Aș fi vrut foarte mult să jucăm cu ei, să vedem cum stăm.

Nu am avut nicio vină noi. Mario Ehmann va continua la Dinamo. Am reușit să îl conving. E un jucător tânăr, de perspectivă și ne bazăm pe el. Speră să prindă mai multe minute. Mie îmi plac jucătorii tineri”, a explicat Iuliu Mureșan pentru Fanatik.ro

„Dusan Uhrin e pe gânduri. Am vorbit aseară cu el, iar acum sunt în drum spre Săftica și vom discuta din nou. Mai ales că sunt acei jucători pe care nu ne putem baza și vor cu orice preț banii. Ei nu acceptă ca acele sume de bani să intre la masa credală și vor banii ca să rămână.

Vom rămâne fără patru-cinci jucători importanți, dar viața merge mai departe fără oricine și noi trebuie să ne descurcăm. Sper să se ridice restricția și să reparăm din mers lucrurile, după ce vom aduce alți jucători”, a recunoscut Mureșan.

Președintele „alb-roșiilor” a fost surprins de ceea ce a găsit la Dinamo și a mărturisit că problemele sunt mult mai delicate decât și-ar fi imaginat: „Așa este! În fiecare zi aflu de noi și noi probleme, dar de-aia suntem aici, să le rezolvăm. Sunt lucruri care se vor rezolva. Dar cred că e cea mai mare provocare a carierei pentru mine!”, a continuat Mureșan pentru Fanatik.

Citește și:

Transfer de top pentru Cristi Borcea la hotelul ”Pam Beach” din Olimp: chef Narcisa Birjaru

-->
Previous Câți bani cere Ante Puljic după despărțirea de Dinamo
Next Pe cine aduce Mureșan dacă Dusan Uhrin pleacă: "Avem un plan B"

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *