Iuliu Mureșan: ”N-a avut nicio pretenție exagerată”


Dinamo şi-a găsit repede antrenor, după ce Duşan Uhrin a fugit de dezastrul de la club. Dario Bonetti a revenit pe banca alb-roşilor, după nouă ani.

„Dario Bonetti a semnat marţi seara, pe la 11 şi ceva, a fost plecat undeva, a venit. Noi ne înţelesesem de la prima întâlnire, nu s-a schimbat nimic în contract şi ne bucurăm. Singurul lucru e că şi-ar fi dorit să aducă un preparator fizic italian, dar, din motive personale, acel preparator nu a putut să vină și o să avem un preparator român, iar staff-ul va fi format din italianul Dario Bonetti şi 4-5 români.

N-a avut nicio pretenție exagerată, a venit să ajute, ca și mine, și vom face o echipă foarte bună, ne-am înţeles bine din prima, suntem foarte compatibili și trebuie să facem o treabă foarte bună să ne atingem ceea ce ne propunem, să facem liniște la echipă, să organizăm clubul, pentru că au fost multe probleme și pe linia asta.

Ne mutam și cu sediul, într-o saptămână. Trebuie să ne mişcăm rapid, nu avem timp, aici nu mai trebuie să acționez ardelenește, ci repede și multe deodată. Pe teren, nu avem nicio problemă, avem mulți tineri, dornici să joace, le-am spus: <>. Am încredere în jucatorii tineri, dar pe lângă aceștia au rămas și jucători cu experienţă” , a spus Iuliu Mureşan.

Citește și:

Fost oficial dinamovist: „Viitorul este trist și întunecat”

-->
Previous Obiectivul lui Bonetti + perioada pe care a semnat
Next Fost oficial dinamovist: "Viitorul este trist și întunecat"

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *