Iuliu Mureșan, mesaj categoric: „Să uite de banii din urmă”


Conferinta de presa, desfasurata la sala de conferinta de la Stadionul Dr. Constantin Radulescu din Cluj-Napoca, sambata, 10 iunie 2017, in cadrul careia a fost prezentat Dan Petrescu, noul antrenor al echipei CFR Cluj. In imagine: Iuliu Muresan presedintele clubului CFR 1907 Cluj © FOTO: Mircea Rosca / www.SportPictures.ro
Gabi Răduță a apreciat sinceritatea cu care s-a prezentat Iuliu Mureșan în fața jucătorilor de la Dinamo. Acesta le-a transmis fotbaliștilor să nu se mai gândească la restanțele salariale pe care le au în „Ștefan cel Mare”.

„Domnul Iuliu Mureșan le-a ținut o ședință și le-a spus să uite de banii din urmă. «Uitați ce a fost, o luăm de la zero, încercăm să mergem mai departe». Bine, dânsul este foarte bine intenționat. Și mie mi s-a părut de foarte mult bun simț pentru că nu i-a mințit și le-a spus «Aveți răbdare, vedem ce se întâmplă».

Eu nu am interacționat cu dânsul niciodată, numai că îmi inspiră încredere educația lui, locul de unde vine. A fost un lucru bun că le-a spus să nu se mai bazeze pe banii din trecut. Am înțeles că din 15 august o să fie un moment în care o să le plătească niște bani, dar nici atunci cu siguranță. Până nu își găsesc un sponsor, este foarte greu să plătească datoriile”, a spus Gabi Răduță, la ProSport Live.

Citește și:

Mugur Isărescu despre angajata BNR, Viorica Dăncilă: ”Lucrează de la birou și e foarte disciplinată”

-->
Previous Prima reacție a lui Cristi Borcea legată de revenirea la Dinamo
Next Șansele ca Vali Lazăr să se întoarcă

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *