Iuliu Mureșan la conferință: „Am fost căutat de jucători”


Astăzi a avut loc conferința de prezentare a lui Iuliu Mureșan (director executiv), Răzvan Zăvăleanu (reprezentantul RTZ&Partners), și Mihai Matei (director sportiv).

„Dinamo e un club atractiv, am fost căutat deja de jucători și de impresari. Sunt jucători interesați să vină la Dinamo. Mă sună zilnic jucători și impresari, dar nu le pot spune nimic. Așteptăm cu mult interes acea decizie de la TAS.

Este foarte importantă decizia cu privirile la plecări, pe care o luăm în funcție de decizia privind interdicția. Dacă vine decizia azi sau mâine, voi discuta cu jucătorii despre plecări, dacă nu, amân aceste discuții.

CFR Cluj, pe baza relațiilor de acolo, ar putea să ne ajute. Am avut ceva discuții. Dacă se ridică restricția, vom aduce jucători. Poate vom lua de la CFR Cluj, poate de la Astra. Vom aduce jucători care să ne ajute.

Vom face un buget al salariilor și trebuie să ne încadrăm în el. Vom face o grilă și nu putem face excepții. Cu cei care nu se încadrează în grilă trebuie să discutăm și să găsim o soluție”, a spus Iuliu Mureșan.

„Sunt foarte multe probleme. Mă așteptam să fie multe, dar nu chiar așa și de asemenea dimensiuni. Am avut discuții serioase cu jucătorii care sunt nemulțumiți de întârzierea salariilor. Voi mai vorbi și mâine și sunt sigur că vom ajunge la o concluzie pozitivă și vom pune echipe pe drumul normal.

Va trebuie să organizăm clubul, să evaluăm lotul, să vedem cine vrea să plece, ce oferte sunt. Mai e și problema legată de restricția la transferuri, care ne încurcă.
– Iuliu Mureșan

Citește și:

Mureșan vrea să aducă la Dinamo un jucător de la CFR Cluj

-->
Previous Aduce Iuliu Mureșan un investitor?!
Next Prima reacție a lui Cristi Borcea legată de revenirea la Dinamo

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.