Iuliu Mureșan înaintea meciului cu Craiova: „Mai bine plec decât..”


La primul meci cu Iuliu Mureșan director executiv și Dario Bonetti antrenor, Dinamo a reușit să câștige. „Câinii” au invins-o pe FC Voluntari cu 3-2, la capătul unui meci în care Deian Sorescu a marcat o triplă. Noul conducător al echipei din Ștefan cel Mare dorește acelasi rezultat și cu FCU Craiova.

„Vrem să câștigăm, vrem 3 puncte. Și echipa cu fiecare antrenament, cu fiecare săptămâna care trece se pune mai bine la punct tactic și fizic. Sper să avem o prestație și mai bună decât în primul meci. Sper să fie jucătorii în zi bună, Deian să mai fie într-o zi de grație, să mai dea niște goluri. Că nu și-a terminat porția de goluri în mod cert, deci sunt premisele unui meci bun și care sunt convins că nu se va termina 0-0.

E jucătorul care este cel mai atractiv pentru echipele de afară, chiar pentru echipe cu un fotbal mai puternic decât al nostru. Multe povești sunt în jurul unui transfer, dar concret, încă nu sunt oferte scrise de la un club, că așa se lucrează. Desigur, că cei care intermediază în fotbal, toți vând, cumpără, vor să câștige bani.

Mie mi-ar părea foarte rău să îl dau pe Deian. Este un jucător foarte bun, este foarte influent în lot, e un căpitan de echipă adevărat, e și un exemplu foarte bun pentru ceilalți și e golgeterul echipei. Dacă ne gândim, Nemec a dat 4 goluri anul trecut, într-un campionat, și el a dat 3 într-un meci. Deci, așa se discuta lucrurile.

Și din țară sunt valabile ofertele, dar nu știu dacă cei din țară pot plăti cât pretindem noi. Ar fi bine 1 – 2 – 5 milioane, dar trebuie să fim realiști. Oferta o dă piață, nu o da transfermarkt-ul”, a declarat Iuliu Mureșan pentru PRO TV.

Iuliu Mureșan: „Mai bine plec..”

Noul director executiv al lui Dinamo a dezvăluit modul în care a adus liniște la echipă. Conducătorul clubului din Ștefan cel Mare este sincer cu jucătorii și a mărturisic că situația lui Paul Anton la Dinamo este stabilă.

„Paul Anton este liniștit. Nu mai zice nimic. E o atmosferă mult mai bună la echipa. Faptul că am discutat cu jucătorii deschis și nu i-am mințit niciodată, și nici nu o să fac, mai bine plec decât să le spun minciuni. Jucătorii au înțeles că suntem pe alte principii, pe alte baze funcționăm și trebuie să ne respectăm între noi, să fim prieteni”, a precizat Mureșan.

Citește și:

Mihai Eșanu supărat pe situația de la Dinamo

-->
Previous Ultimele informații legate de deplasarea fanilor la Craiova
Next Mihai Eșanu supărat pe situația de la Dinamo

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *