Iuliu Mureșan îl face praf pe Rednic: „De asta nu a avut succes nici la celelalte cluburi”


Iuliu Mureșan a dezvăluit pentru FANATIK de ce întârzie numirea lui Flavius Stoican la Dinamo. Președintele clubului l-a făcut praf pe Mircea Rednic, pe care l-a acuzat de dezbinarea echipei.

“Nu putem să facem prezentarea lui Flavius Stoican decât pe 5 ianuarie. Avea un bilet și trebuia să plece. Nu se aștepta să îl chemăm la Dinamo și nu și-a mai putut schimba programul, dar l-a scurtat. Vine în patru ianuarie și o zi mai târziu o să îl prezentăm”, a spus Mureșan.

Iuliu Mureșan este omul care și-a asumat demiterea lui Mircea Rednic de la Dinamo. Președintele clubului i-a reproşat fostului antrenor că a dezbinat vestiarul, iar primul obiectiv al noului antrenor va fi să refacă atmosfera în echipă:

“A fost o relație foarte grea cu jucătorii, așa este firea lui, din păcate. De asta nu a avut succes nici la celelalte cluburi din cauza faptului că ceva se încurcă în relația lui cu jucătorii. Nu vreau să intru în amănunte.

Când am venit la Dinamo în iulie, era un grup foarte dezbinat. Nu am mai văzut așa ceva. Eu am mai lucrat doar la două cluburi, CFR Cluj și un an și două luni la Hermannstadt. Dar nu am crezut că așa ceva este posibil. Jucătorii au venit din cantonament, nu au vrut să joace niciun meci amical, nu se pregăteau.

Alergau ușor, lucru care ne-a costat foarte mult și clubul și pe jucători. Este greu să revii când ai jumătate de pregătire. Reziști cu greu. Apoi pierzi meciuri și intri în degringoladă din care ieși foarte greu.

“Nu vor mai fi grupuri și grupulețe la Dinamo”

Am reușit să refacem grupul. Dacă eu am avut o calitate, asta a fost, să adun oamenii. Mă refer la vestiar, am reușit, dar apoi a venit Mircea Rednic și nimic nu a mai funcționat. Au apărut vechile tensiuni și vechile probleme.

Și atunci lucrurile au mers prost. Acum, asta vom face. În primul rând vom schimba atmosfera în echipă, în grup. O să facem cu siguranță o echipă cu toți jucătorii, nu vor mai fi grupuri și grupulețe la Dinamo. Acest lucru va conta cel mai mult”, a spus Mureşan pentru FANATIK.

Citește și:

Deian Sorescu, spre Polonia?

-->
Previous Deian Sorescu, spre Polonia?
Next Iuliu Mureșan: "Vor veni jucători pregătiți"

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *