Iuliu Mureșan îi face praf pe foștii fotbaliști ai clubului


Iuliu Mureșanu a făcut praf mai mulți jucători care au plecat. Aceasta a consideră că a luat cele mai bune decizii până acum. El a dezvăluit în cadrul emisiunii „PlayMaker”, cum a procedat pentru a le explica jucătorilor de ce nu își pot primi salariile pentru lunile trecute.

„În mod normal nu ne mai permitem să pierdem jucători. Doar dacă am lua o sumă foarte mare de bani. Chiar cu riscul de a pierde un jucător de neînlocuit, ne-am despărți pentru că am ajuta foarte mult clubul. Sume mari, dar în rest nu aș vrea să mai pierdem jucători. De cei care au plecat nu îmi pare rău de niciunul. Nu vreau să fac o analiză aprofundată, dar dacă vă spun că nu îmi pare rău de niciunul e clar că am niște criterii de evaluare. Am considerat că e mai bine să plece.

Puljic a dat 6 autogoluri dacă nu mă înșală memoria. A avut și meciuri bune, dar mă rog. Avea și atacuri întârziate, a făcut penalty-uri. Avea dificultăți cu jucătorii de viteză. Nemec a dat 4 goluri, avea un salariu foarte mare. Dacă analizăm cifrele lui în raport cu contractul… Trebuia să aibă un salariu mult mai mic. A dat 4 goluri, e puțin pentru un atacant”, a spus Iuliu Mureșan, în cadrul emisiunii PlayMaker.

„Știu că jucătorii se gândesc la banii pe care clubul trebuie să le dea. Îi înțeleg și le dau dreptate, dar și ei trebuie să înțeleagă că în insolvență nu putem să plătim bani din urmă. Eu le-am spus din data de 5, când am venit la echipă. Acum două săptămâni am mers cu Răzvan Zăvăleanu și le-am explicat ce înseamnă insolvență. Dar ei știau pentru că au mai trecut prin așa ceva. E o lege publică, oricine poate să o citească.

Am discutat cu jucătorii în fiecare zi. La un singur antrenament nu am fost, în rest am fost prezent la toate. Le-am dat explicații, le-am răspuns sincer la toate întrebările și după am avut și discuții individuale. Mai sunt și probleme individuale, nu doar de grup. Mai sunt probleme personale, speciale și așa mai departe. Discuția a durat 5 ore. Am vorbit cu fiecare jucător și la toți am încercat să le dau răspunsuri și explicații.”

Despre oferta din Ungaria de care Miriuță a vorbit.

„La mine nu a ajuns această oferta pentru Sorescu. Sigur că el e un jucător foarte bun. Dacă va continua în același ritm și cu aceleași realizări, sigur că se va transfera. Transferul lui va ajuta și clubul să traverseze mai ușor această perioadă dificilă. Toată echipa a contribuit la victoria de aseară.”, a mai spus Iuliu Mureșan.

Citește și:

Ștefan Radu vrea înapoi la Dinamo

-->
Previous Ștefan Radu vrea înapoi la Dinamo
Next Ultimele detalii despre Sorescu: "E bombardat de oferte"

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *