Iuliu Mureșan dezamăgit de jucători: „M-a deranjat”


Iuliu Mureșan a oferit noi declarații în FANATIK și a atins mai multe subiecte foarte importante pentru suflarea dinamovistă.

Iuliu Mureșan a fost surprins de atitudinea veteranilor din lotul lui Dinamo, care nu vor să se mai antreneze și refuză să joace meciurile amicale din cauza restanțelor financiare și acceptă să se înscrie la masa credală.

„M-a surprins în mod neplăcut cu atitudinea jucătorilor, mai ales a celor cu experiență! Chiar dacă au dreptate că sunt datorii și clubul nu a putut să își onoreze obligațiile față de ei, dar atitudinea este… m-a impresionat negativ. Și asta este lucrul care cel mai mult m-a deranjat”, a punctat președintele „câinilor”.

Ba mai mult, aceștia nu sunt deloc flexibili și e foarte greu ca Dinamo să mai ajungă la o înțelegere cu ei: „Nu avem parteneri de dialog în cei mai importanți jucători. Sunt foarte inflexibili și atunci nu poți discuta sau negocia”.

În privința proceselor în care este implicată Dinamo în acest moment, cu Pablo Cortacero și Dorin Șerdean, Iuliu Mureșan îl va lăsa să se ocupe pe administratorul judiciar, Răzvan Zăvăleanu, și echipa de avocați a firmei de insolvență.

„Sincer aici nu am apucat să cercetez prea mult subiectul. Am alte priorități. Îl las pe domnul Zăvăleanu și specialiștii firmei de insolvență să se ocupe aceste lucruri. De procese se ocupă avocații. Nu știu dacă Dinamo a cerut compensații financiare în cazul lui Magaye Gueye. O să cercetez și acest subiect. Nu am putut să cuprind totul în doar patru zile, dar oricum am reușit să abordez un volum foarte mare. Mult mai mare decât mă așteptam și fac eforturi să pot să gestionez și mai multe. Încerc să îmi dilat creierul! (n.r. râde).

Despre suporteri:

„Da, știu! E un lucru fantastic, strâng bani tot timpul și chiar o să trec 100% duminică să stau de vorbă cu ei. Așa mi se pare normal. E un proiect unic și numai ei puteau face așa ceva. Dinamo are cei mai mulți fani din România. E un lucru foarte frumos și dacă vom avea suportul totul va fi mai ușor. E o solidaritate foarte mare a fanilor cu clubul și sper să continuăm. O să îi sprijin și eu cu tot ce pot, dar deocamdată ei ne sprijină pe noi”, a concluzionat Iuliu Mureșan.

Citește și:

Iuliu Mureșan: „Vom încerca să dăm cât mai mulți bani jucătorilor”

-->
Previous Iuliu Mureșan: "Vom încerca să dăm cât mai mulți bani jucătorilor"
Next Florin Prunea: "Dinamo face rău"

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *