Iuliu Mureșan despre venirea lui Adi Mutu la Dinamo


Conferinta de presa, desfasurata la sala de conferinta de la Stadionul Dr. Constantin Radulescu din Cluj-Napoca, sambata, 10 iunie 2017, in cadrul careia a fost prezentat Dan Petrescu, noul antrenor al echipei CFR Cluj. In imagine: Iuliu Muresan presedintele clubului CFR 1907 Cluj © FOTO: Mircea Rosca / www.SportPictures.ro
Iuliu Mureșan, președintele lui Dinamo, susține că nu a negociat cu Adrian Mutu, antrenorul de la FCU Craiova, dar admite că tehnicianul s-a aflat pe lista „câinilor” de posibili înlocuitori pentru Bonetti.

ProSport a anunțat că tabăra Zăvăleanu-Mureșan ar fi ajuns la o înțelegere cu Mutu. Conform sursei citate, tehnicianul și-ar fi exprimat acordul să preia gruparea din Ștefan cel Mare, chiar dacă Nicolae Badea, conducătorul din umbră, și DDB merg în continuare pe mâna lui Mircea Rednic.

Gazeta l-a contactat pe Mureșan. Deși admite că Mutu se afla pe lista lui Dinamo, acesta neagă orice discuție cu „Briliantul”.

„Am vorbit acum cu Zăvăleanu, ne-a mirat pe amândoi știrea. În primul rând, avem antrenor și nu putem discuta cu altcineva. Și Mutu are contract… Într-adevăr, el se afla pe lista aceea întocmită de noi la început, alături de Rednic, Bergodi, Miriuță și alții”, a declarat Iuliu Mureșan pentru GSP.ro.

Ce se întâmplă cu Dario Bonetti, antrenorul din acte al „câinilor”? „El tot trimite mesaje directe sau prin avocați că va reveni în România după ce va avea test negativ. Dar nu știu dacă va continua, nu știu exact nici dorința lui”, mai spune Mureșan.

Eu cu Mircea Rednic n-am discutat, nu știu cum decurg negocierile
Iuliu Mureșan, președinte Dinamo, pentru GSP.ro

Citește și:

Rareș Bogdan, ca pe stadion: ”Floriiiin Cîțu” și ”Daciaaaane, ia-ți jucăriile și hai înapoi!”

-->
Previous Adrian Mutu aproape de revenirea la Dinamo
Next Rednic: „Vin la Dinamo oricât de greu va fi”

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *