Iuliu Mureșan despre situația lui Deian Sorescu


Iuliu Mureșan, directorul sportiv al echipei Dinamo, a spus marți dimineața, la Pro X, că Deian Sorescu va fi apt pentru partida pe care gruparea din Ștefan cel Mare o va juca pe 27 septembrie, de la ora 21:00, cu Universitatea Craiova, pe „Ion Oblemenco”.

Oficialul „câinilor” a lăsat de înțeles că fotbalistul timișorean, care nu a jucat cu FC Botoșani (1-2) din cauza fumului de cartonașe galbene, nu va evolua în confruntarea din Cupa României, de joi, cu Ripensia (18:45), însă va fi apt pentru partida cu trupa lui Laurențiu Reghecampf.

„Sorescu e bine, chiar ieri am vorbit cu el și va putea să joace cu Craiova, ar fi un câștig dacă va putea să joace cu Craiova. Ar fi echipa puțin mai așezată cu el și cu Steliano Filip, căruia îi va expira suspendarea (n.r.: Steliano Filip a fost eliminat în meciul cu FCSB, scor 0-6, după ce a primit direct cartonaș roșu de la centralul Istvan Kovacs).

Nu știu pe ce post va juca Sorescu după meciurile pe care le-a jucat la naționala României. Eu cred că și părerea lui contează. Niciun jucător nu poate evolua la fel de bine pe trei posturi. Nu știu ce o să joace, urmează să stabilească antrenorul (n.r.: – interimarul Sorin Colceag), împreună cu Deian. Părerea mea e că va juca fundaș dreapta”, a spus Iuliu Mureșan, marți dimineața, la Ora Exactă în Sport de la Pro X.

Citește și:

Se pregăteşte trecerea elevilor în online. Florin Cîţu anunţă reluarea sprijinului financiar pentru părinţi dacă se închid școlile

-->
Previous Care este situația transferului lui Tiago Lopes
Next Iuliu Mureșan, declarații incredibile despre Bonetti

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.