Iuliu Mureșan despre plecarea de astăzi


Mureșan si-a decis viitorul la Dinamo
Dinamo a rămas astăzi fără preparatorul fizic, Cristian Sandu. Iuliu Mureșan, cel care a decis să rămână la Dinamo în continuare, și nu exclude varianta de a rămâne și după încheierea acestui sezon, a comentat pentru GSP informațiile oferite de Fanatik, despre plecarea lui Sandu, și dorința de a lucra din nou cu George Neagu.

„În acest moment, nu mai avem preparator fizic, a rămas ca Dusan Uhrin și staff-ul său să se ocupe de acest capitol. Oricum, marți ajung la Săftica, o să detaliam cu Dusan față în față. Am discutat și să angajăm un video-analist, dorit de antrenor”, a comentat oficialul bucureștenilor.

„A venit cu Bonetti, apoi Dario nu a fost mulțumit de el, italianul și-a asumat, practic, pregătirea fizică. Au urmat alți antrenori, Mircea Rednic a sosit cu Antoce, fost la Ceahlăul.

Totuși, Cristi Sandu a rămas la club, angajat, se ocupa de jucătorii accidentați. Acum, n-a mai vrut să stea, ce să facem?! Nu mi-a motivat deciziile plecării. Așa e viața: când am vrut noi să reziliem cu el, n-a vrut el, acum, când nu voiam noi să rămânem fără preparator, a plecat el!”.

Ce spune despre George Neagu

„George Neagu ar fi foarte bun. Am lucrat la Sibiu cu el, îl cunosc, e profesionist și un bun motivator. A zis el că i-am oferit un contract mai mic vara trecută?! Nu știu cu cine a vorbit sau la ce se referă, pentru că la Dinamo, fiind în insolvență, avem o grilă de salarizare, nu putem depăși un plafon, i-am oferit cât s-a putut și cât aveam alocat”.

George Neagu este doar un gând, al meu, al dinamoviștilor, n-am discutat absolut nimic cu el. Eu îl apreciez foarte mult, dar o să vedem ce va urma, ce idei are și Dusan Uhrin, ce se poate

Citește și:

Oferte de nerefuzat pentru iunie la Pam Beach Olimp

Previous Ce decizie a luat astăzi Mureșan
Next Planul măreț al lui Mircea Lucescu

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *