Iuliu Mureșan despre noile probleme de la Dinamo: „Băieții au înțeles”


Conferinta de presa, desfasurata la sala de conferinta de la Stadionul Dr. Constantin Radulescu din Cluj-Napoca, sambata, 10 iunie 2017, in cadrul careia a fost prezentat Dan Petrescu, noul antrenor al echipei CFR Cluj. In imagine: Iuliu Muresan presedintele clubului CFR 1907 Cluj © FOTO: Mircea Rosca / www.SportPictures.ro
Iuliu Mureșan, administratorul special al lui Dinamo, a oferit informații despre ultimele evenimente de la club.

Pentru prima dată de la intrarea în insolvență, fotbaliștii lui Dinamo își vor primi salariile după termenul stabilit, informează Iuliu Mureșan. Motivul este legat de o întârziere a tranșei din drepturile TV.

„Așteptăm niște bani care trebuie să vină din drepturile TV. Ar fi trebuit să vină pe data de 15. Am discutat la Ligă, se pare că vor intra cu o întârziere de o săptămână. Avem o întârziere de o săptămână la salarii.

Banii care vor veni ne ajung să plătim salariile. Pentru prima dată de la intrarea în insolvență avem o întârziere de 4-5. Dar au înțeles băieții”, a spus Iuliu Mureșan, la GSP Live.

Mihai Eșanu a comis o gafă de proporții în amicalul Dinamo – Astra, scor 2-1. Iuliu Mureșan a discutat cu portarul și a dezvăluit explicațiile acestuia: „Mi-a explicat după meci, era supărat. Mi-a zis, fără să îl întreb, că a luat un gol stupid, iar. Era foarte concentrat, dar din cauza terenului i-a sărit mingea. În loc să dea cu interiorul, a lovit cu călcâiul. El mi-a zis că era foarte concentrat”.

Dinamo l-a transferat pe fundașul dreapta Petar Gluhakovic. Mircea Rednic va profita de această mutare și îl va muta pe Deian Sorescu în compartimentul ofensiv.

„S-a profitat de această pauză, am organizat două meciuri amicale. A mai venit un fundaș dreapta, care pare activ, cu determinare. Cred că o să facă față. Dorința lui Mircea Rednic e să îl pună pe Sorescu mai sus, nu să îl blocheze fundaș dreapta. Și ieri a dat gol cu un șut din afara careului. E mai util acolo”, a spus Mureșan.

Citește și:

Sorescu, ”căposul” lui Rednic: ”Voi încerca”

-->
Previous Un jucător de la Dinamo criticat aspru: "N-are treabă cu fotbalul"
Next Mircea Rednic trimite o echipă întreagă la Dinamo 2

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *