Iuliu Mureșan, declarații incredibile despre Bonetti


Iuliu Mureșan a dezvăluit pentru ProSport că a rupt orice fel de contact cu Dario Bonetti, după ce tehnicianul în vârstă de 60 de ani a plecat săptămâna trecută în Italia și a refuzat să îi mai răspundă la telefon actualului administrator special al lui Dinamo.

Însă, apropiați ai celor de la Dinamo au lansat zvonul că Bonetti era supărat în ultima perioadă fiindcă a rămas fără mașină de serviciu și unii jucători îl duceau în oraș de la Săftica, după antrenamente. Această informație a fost negată categoric pentru ProSport de către Iuliu Mureșan.

Iuliu Mureșan a mărturisit că Dario Bonetti a avut mereu mașina de serviciu la dispoziție și niciodată clubul nu i-a cerut-o să o predea, așa cum se întâmplase în urmă cu mai bine de o lună cu jucătorii.

„Nu știu cine vrea să lanseze pe piață aceste lucruri, dar nu sunt adevărate. Dario a avut mașină de serviciu și nu era dus în oraș de către jucători cu mașinile lor personale. În acest moment cheia de la mașina de serviciu a lui Dario Bonetti se află la mine pe birou.

Dar știți cum a intrat în posesia mea? În momentul în care Dario a plecat în Italia joia trecută chiar ne întrebam ce o fi făcut cu mașina de serviciu? Nimeni din club nu știa nimic. Însă, dintr-o dată team managerul nostru a primit un telefon de la Dario să îi spună că ne-a lăsat mașina de serviciu în parcare în aeroport, iar cheia a lăsat-o pe roata de la mașină. Important este că până la urmă am recuperat mașina. Bine că nu l-a văzut careva pe acolo când a pus cheia pe roată”, a spus Iuliu Mureșan.

În continuare, Iuliu Mureșan, administratorul special al lui Dinamo, ne-a mărturisit că nu mai ține sub nicio formă legătura cu Dario Bonetti.

„Nu am mai reușit să discut cu Dario după ce a plecat în Italia. Am încercat să dau de el la telefon și să vorbim, dar nu mi-a răspuns. Dacă am văzut că nu îmi mai răspunde nu l-am mai sunat” a mai declarat Mureșan.

Citește și:

5 conace în care merită să vă cazați

-->
Previous Iuliu Mureșan despre situația lui Deian Sorescu
Next Dinamoviștii au primit rezultatele testării Covid

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.