--> -->

Iuliu Mureșan criticat de un om din DDB


-->
Omul de afaceri Marian Iuhasz, membru DDB Elite și sponsor important la Dinamo, îl critică public pe Iuliu Mureșan, pentru transferurile făcute în iarnă. Zilele trecute a făcut-o la Playsport, iar acum pentru GSP.

Întrebat de GSP dacă este mulțumit de activitatea lui Iuliu Mureșan, Marian Iuhasz a declarat: „Dumneavoastră dacă ați fi dinamovist ați fi mulțumit în situația actuală? Nu cred că există unul mulțumit. Eu nu sunt mulțumit! În fine, sunt problemele noastre. Eu n-am nicio relație proastă cu nimeni. N-am profituri de la nimeni, deşi sunt și eu un membru DDB și un suporter cu adevărat”.

Omul de afaceri a fost prezent și la o emisiune live pe Playsport, iar în chatul postării acesta a lăsat câteva comentarii, de asemenea la adresa administratorului special, Iuliu Mureșan.

„Oameni care ne îngroapă”

„Trebuie să vedeți că în repriza a doua am jucat. Din păcate avem jucători aduși de oameni care ne îngroapă. Cei patru de la Mediaș sunt buni”, a transmis patronul firmei Delta Glass.

„Suntem la două puncte de Clinceni. Și au început să facă plăți…”, a mai transmis acesta, după care a revenit: „Sper să prindem barajul”.

Contactat imediat de Playsport, Marian Iuhasz a confirmat că este omul din spatele contului respectiv și că afirmațiile îi aparțin.

Citește și:

La ce poți folosi uleiul de la Sfântul Maslu

-->
Previous Un nou transfer cerut la Dinamo: ”Urgent”
Next Încă o depunctare pentru Gaz Metan

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.