Iuliu Mureșan criticat de un om din DDB


Omul de afaceri Marian Iuhasz, membru DDB Elite și sponsor important la Dinamo, îl critică public pe Iuliu Mureșan, pentru transferurile făcute în iarnă. Zilele trecute a făcut-o la Playsport, iar acum pentru GSP.

Întrebat de GSP dacă este mulțumit de activitatea lui Iuliu Mureșan, Marian Iuhasz a declarat: „Dumneavoastră dacă ați fi dinamovist ați fi mulțumit în situația actuală? Nu cred că există unul mulțumit. Eu nu sunt mulțumit! În fine, sunt problemele noastre. Eu n-am nicio relație proastă cu nimeni. N-am profituri de la nimeni, deşi sunt și eu un membru DDB și un suporter cu adevărat”.

Omul de afaceri a fost prezent și la o emisiune live pe Playsport, iar în chatul postării acesta a lăsat câteva comentarii, de asemenea la adresa administratorului special, Iuliu Mureșan.

„Oameni care ne îngroapă”

„Trebuie să vedeți că în repriza a doua am jucat. Din păcate avem jucători aduși de oameni care ne îngroapă. Cei patru de la Mediaș sunt buni”, a transmis patronul firmei Delta Glass.

„Suntem la două puncte de Clinceni. Și au început să facă plăți…”, a mai transmis acesta, după care a revenit: „Sper să prindem barajul”.

Contactat imediat de Playsport, Marian Iuhasz a confirmat că este omul din spatele contului respectiv și că afirmațiile îi aparțin.

Citește și:

La ce poți folosi uleiul de la Sfântul Maslu

-->
Previous Un nou transfer cerut la Dinamo: ”Urgent”
Next Încă o depunctare pentru Gaz Metan

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.