Iuliu Mureșan asemănat cu Jose Mourinho


Situația de la Dinamo continuă să fie critică, dar noii oficiali ai clubului speră să rezolve din probleme.

Administratorul judiciar al lui Dinamo, Răzvan Zăvăleanu, a vorbit despre problemele de la Dinamo și despre modul în care acestea ar putea fi rezolvate. Totodată, oficialul a dezvaluit când și-ar putea primi fotbaliștii banii și care sunt prioritatile în cadrul clubului.

„Sunt probleme acute, care trebuie rezolvate și încet, încet încercăm să așezăm și problemele pe termen lung. Sper ca împreună toți, jucători, club, suporteri, adminstrator special, administrator judiciar să formăm o echipă.

Este posibil ca jucatorii să-și primească o parte sau toți banii în timpul planului de reorganizare. Este subiectul nostru principal, pe care ne concentrăm respectiv achitarea datoriilor companiei și evident ne interesează foarte tare achitarea către jucători”, a spus Răzvan Zăvăleanu pentru www.sport.ro și PRO TV.

Întrebat despre colaborarea cu Iuliu Muresan din perioada CFR Cluj, și cea de acum, când acesta a acceptat să revină în Liga 1 și să o ajute pe Dinamo, Zăvăleanu a dezvaluit că îl compară pe Mureșan cu Jose Mourinho.

„Am colaborat și am făcut-o foarte bine. Oarecum îl numesc ‘Specialul’ și mi-am dus aminte de povestea lui Mourinho de la Chelsea. Aș vrea să fac o paralelă între povestea respectivă și venirea domnului Mureșan la Dinamo. Este de bun augur și să sperăm că va fi același tip de ‘special’ cum a fost Mourinho pentru Chelsea”, a concluzionat acesta.

Citește și:

Rodica Popescu Bitănescu despre Gabriela Firea: ”Am admirat mereu că vorbește o limbă română impecabil”

-->
Previous Ionuț Șerban nu mai este jucătorul lui Dinamo
Next Prima reacție a lui Șiman legată de plecarea lui Șerban de la Dinamo

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *