Iuliu Mureșan are lista pregătită cu nume de transferuri


Conferinta de presa, desfasurata la sala de conferinta de la Stadionul Dr. Constantin Radulescu din Cluj-Napoca, sambata, 10 iunie 2017, in cadrul careia a fost prezentat Dan Petrescu, noul antrenor al echipei CFR Cluj. In imagine: Iuliu Muresan presedintele clubului CFR 1907 Cluj © FOTO: Mircea Rosca / www.SportPictures.ro
Iuliu Mureșan va fi în curând noul președinte al „câinilor”. Acesta a fost deja prezent la Săftica unde a discutat cu jucătorii. Acesta a ținut să lămurească și situația lui Dușan Uhrin.

„Mi-am făcut lista deja. M-am văzut la două noaptea cu Dusan Uhrin. Stilul meu e să particip aproape la toate antrenamentele și la toate meciurile și oricând mă poate aborda orice jucător.

Jucătorii se antrenează foarte bine și nu s-a mai pus problema. O să vorbesc cu Dusan să stabilim și un amical. Am vorbit mai puțin cu domnul Nicolae Badea. Am mare încredere în el și e foarte implicat. Ne bazăm pe dânsul.

L-am rugat pe Dusan Uhrin să rămână. Am discutat vreo două ore. Dusan e esențial în continuarea proiectului Dinamo și chiar pentru planul pe care îl facem.

Banii vor apărea dacă jucătorii vor rămâne și vor munci. În funcție de banii care vor intra se vor face plăți. Eu nu o să mint niciodată jucătorii și nu o să le fac promisiuni. O să pornim de pe o poziție de încredere.

Se vor face modificări de către administratorul judiciar, jucătorii se vor înscrie cu sumele pe care le au de primit și se va face un tabel al creditorilor, după care se va face planul de organizare. Principala noastră grijă e să facem plăți și să ieșim din insolvență. Jucătorii sunt prioritatea noastră. O să mai aducem jucători și clar vom rezolvat această problemă. Eu am încredere că se va întoarce domnul Bătineanu.

Jucătorii se antrenează foarte bine și nu s-a mai pus problema asta. O să vorbesc cu Dusan să stabilim și un amical. Am vorbit mai puțin cu domnul Nicolae Badea. Am mare încredere în el și e foarte implicat. Ne bazăm pe dânsul”, a declarat noul oficial dinamovist.

Citește și:

Dusan Uhrin, misterios la revenirea la Dinamo: ”Secret total”

-->
Previous Iuliu Mureșan a fost astăzi la Săftica
Next Puljic: „Cei din DDB sunt ca spaniolii, ne-au mințit pe față”

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *