Iuliu Mureșan anunță transferuri noi la Dinamo


Conferinta de presa, desfasurata la sala de conferinta de la Stadionul Dr. Constantin Radulescu din Cluj-Napoca, sambata, 10 iunie 2017, in cadrul careia a fost prezentat Dan Petrescu, noul antrenor al echipei CFR Cluj. In imagine: Iuliu Muresan presedintele clubului CFR 1907 Cluj © FOTO: Mircea Rosca / www.SportPictures.ro
Iuliu Mureșan, administratorul special al lui Dinamo, anunță primele măsuri după eșecul suferit duminică în derby-ul cu FCSB, scor 0-6. 

„Este o mare umilință, cea mai mare din cariera mea. Pare neverosimil, ireal, numai când auzi că pierzi cu 6-0. Sigur, au fost și greșeli de arbitraj, dar nu putem să dăm pe asta. Nu a fost fault înaintea loviturii libere din care s-a deschis scorul, a fost o înșurubare corp la corp a lui Itu pe lângă adversar, apoi a fost un fault light, inestetic, al lui Steliano, dar nu unul dur.

Iar înaintea penalty-ului a fost un fault nesancționat la mijlocului terenului. Ruperea echilibrului te costă într-un astfel de duel, iar noi suferim fiindcă nici nu avem experiență la nivelul lotului. Nu o dăm pe arbitraj, iar ceea ce s-a întâmplat nu îl scuză pe Steliano Filip, că a fost nervos, dar cel mult galben se impunea”, a spus Iuliu Mureșan, pentru GSP.ro.

Dinamo îi poate folosi în zona centrală a defensivei pe Ricardo Grigore, Marco Ehmann, Răzvan Popa și Deniz Giafer, dar Iuliu Mureșan nu este mulțumit și vrea să aducă întăriri.

„E clar că ne mai trebuie un fundaș central, avem probleme foarte mari acolo. Încercăm să rezolvăm cât mai repede. Ne mai trebuie unul-doi jucători, din păcate. Va trebui să ne mișcăm repede, chiar dacă vor veni cu pregătire insuficientă, măcar după întreruperea din octombrie să fie tot lotul cu pregătirea la zi. E clar că ne mai trebuie jucători acolo, în zona apărării. Vedem dacă putem să mai aducem și pe alt post”, a spus Iuliu Mureșan.

Știu că prin performanțele obținute cu CFR Cluj am stat ca un ghimpe mereu în ochii unora, dar nu comentez ceea ce se spune despre mine. Eu sunt o altă fire, am o altfel de educație
– Iuliu Mureșan

Pe cine vrea Iuliu Mureșan

Conform surselor GSP.ro, una dintre țintele lui Dinamo este spaniolul Raul Albentosa, care a mai jucat în Ștefan cel Mare și în finalul sezonului trecut, atunci când a fost stâlpul defensivei dinamoviste.

Doar că ibericul nu e ușor de convins. Albentosa are pretenții salariale consistente și, pe deasupra, e nemulțumit că nu și-a primit toți banii în precedenta aventură de la Dinamo.

Zilele trecute, conducerea dinamovistă a luat legătura și cu portughezul Thiago Lopes, ex-CFR Cluj. Fundașul dreapta lusitan a evoluat între 2014 și 2017 la CFR Cluj și a lucrat cu Marius Șumudică în Turcia, la Kayserispor.

Citește și:

Mihai Eșanu, mesaj pentru dinamoviști: ”Sigur va răsări soarele”

-->
Previous Dario Bonetti: „O să discut mai multe cu conducerea”
Next I s-a decis soarta lui Dario Bonetti. Ce urmează la echipă

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *