--> -->

Iuliu Mureșan anunță încă doi jucători la Dinamo


-->
Iuliu Mureșan, administratorul special al lui Dinamo, a anunțat că în perioada următoare vor pleca jucători din Ștefan cel Mare pentru ca echipa să nu se aglomereze cu salariile. Totodată, Mureșan anunță încă două transferuri.

„Ne mai interesează un atacant și un fundaș dreapta, e posibil să vină în zilele următoare. E clar că aducem fotbaliști nepregătiți, care s-au antrenat doar individual. În iarnă situația va fi diferită. În plus, acești jucători noi au o clauză care ne permite să renunțăm la ei în ianuarie”, a declarat Mureșan în cadrul emisiunii „Fotbal Club” de la Digi Sport 1.

Întrebat despre plecări, Iuliu Mureșan a fost franc: „Pentru a nu intra în faliment, nu putem să achităm salariile tuturor celor care sunt în lot momentan. Nu e loc pentru toți. Avem o limită în care trebuie să ne încadrăm”.

„Răuță, Țîră și Nica sunt printre jucătorii care vor pleca acum?”, l-a întrebat moderatorul Radu Naum pe conducătorul dinamovist. „Nu știu dacă toți 3, dar din ăștia”, a raspuns Iuliu Mureșan.

Citește și:

Iohannis anunță vacanța pentru elevi plus o sumedenie de restricții Video

Previous Rednic pregătește 2 surprize pentru derby-ul cu Rapid
Next Cum este relația dintre Mircea Rednic și conducere

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *