Iuliu Mureșan: „Amicalul cu Mioveni nu-i relevant”


Iuliu Mureşan a făcut apel la suporteri înainte de a doua parte a sezonului. Preşedintele lui Dinamo spune presiunea suplimentară pusă de fani pe echipă nu e benefică, mai ales în situaţia disperată în care se află.

Iuliu Mureşan a spus pentru FANATIK că primul amical al iernii nu este relevant, însă a recunoscut că există o presiune din partea suporterilor, iar episoadele Sorescu şi oprirea autocarului pe autostradă nu au făcut bine:

“Amicalul cu Mioveni nu este relevant. Jucătorii au fost încărcaţi, cu câte două antrenamente pe zi. Am mai avut mici probleme de lot. Trebuie să îmbunătăţim lotul, asta este clar.

Steliano Filip are contract cu clubul şi trebuie să îl respecte. A făcut mult rău jucătorilor episodul cu Deian Sorescu dezbrăcat de tricou şi oprirea autocarului pe autostradă. Sunt jucători care ar vrea să plece.

Printre ei este şi Steliano Filip. El a făcut şi o greşeală. Nu trebuie să te contrezi cu suporterii. El a răspuns şi nu e bine. Fanii au trăirile lor, toţi ţin la această echipă, dar au trăiri diferite fiecare. Nu trebuie să intri în dialog pe Facebook”, a spus Mureşan pentru FANATIK.

“Cu transferurile întâmpinăm dificultăţi din cauza situaţiei echipei, a salariilor pe care le oferim, dar şi a suporterilor. Se duce vorba şi nu este bine. Vreau să fac apel la suporteri.

Să fie alături de echipă. Nu avem nevoie de presiune pentru că oricum suntem cu ghilotina deasupra gâtului şi presiunea suplimentară nu ajută, dimpotrivă.

Îi avem nevoie alături de noi, situaţia nu este foarte bună, dar sunt sigur că împreună cu ei vom putea să salvăm echipa în partea a doua a campionatului”, a spus Iuliu Mureşan.

Citește și:

Steliano Filip a obosit: „Cedezi psihic”

-->
Previous Steliano Filip a obosit: "Cedezi psihic"
Next Numele jucătorului care va ajunge în această noapte în România

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *