Iuliu Mureșan a vorbit despre venirea lui Mircea Rednic


Astăzi a fost conferința de presă premergătoare partidei cu FC Botoșani. Pe lângă Sorin Colceag, prezent a fost și Iuliu Mureșan. Acesta a vorbit și despre cel mai rostit nume de către dinamoviști in ultima perioadă.

„Nu ştiu de Rednic, dar cu Bergodi am avut o discuţie, însă până la urmă nu a fost una concretă. Cu Mircea Rednic nu m-am întâlnit şi nu am discutat, dar din punctul meu de vedere este binevenit la club pentru că este un antrenor cu experienţă, a ajutat clubul în toate felurile posibile. El este o soluţie serioasă pentru un termen mai lung la Dinamo, dar în acelaşi timp vreau să spun că am mare încredere în Sorin Colceag. El a fost ideea mea. A fost şi el surprins când l-am sunat şi i-am spus ce vreau. Îi dau credit sută la sută lui Sorin şi sper să se schimbe echipa atât de bine încât să rămânem cu el.

Mi-ar plăcea ca Dănciulescu să revină la club şi cred că nu numai mie, ci tuturor dinamoviştilor. Ionel Dănciulescu este un simbol pentru Dinamo şi am văzut în multe ocazii cât este de iubit. Și Marius Niculae este un fost jucător care mi-ar plăcea să vină. Sunt mulţi foşti jucători care mi-ar plăcea să vină, cum e şi Răducioiu care sigur ar aduce un plus.”

Citește și:

Mesaj pentru dinamoviști: ”Dați-i banii! A mai câștigat și data trecută 100.000 de euro”

Previous Ce a spus antrenorul lui Dinamo la conferința de presă
Next Dario Bonetti vrea să o ducă pe Dinamo în instanță

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *